EcoFlow DELTA Max (2000)

649.900 Ft (nettó 511.732 Ft)

Otthoni vészhelyzeti áramellátás

A DELTA Max akár 6 kWh-ra is bővíthető intelligens extra akkumulátorokkal, így otthona minden vészhelyzetben árammal ellátva marad.

Kettős gyorstöltés

80%-ra 1 óra alatt feltölthető vagy akár 3600 W-os sebességet is elérhet az AC töltés és az EcoFlow Smart Generator kombinálásával.

Több eszköz áramellátása

Valamit keres nagy teljesítményű eszközök (például hűtőszekrénye és szárítógépe) áramellátására? Az X-Boost segítségével a DELTA Max könnyedén kezeli az akár 3000 W-os eszközöket is.

Hordozható napelemes generátor

Maradjon bekapcsolva, bármi is legyen. A DELTA Max akár 2x 400 W-os EcoFlow napelemekkel is csatlakoztatható, így elérhető a 800 W Max napelemes töltési sebesség is.

Az árak bruttó árak

100% biztonságos vásárlás

Megbízható garancia

Ingyenes szállítás 100.000 Ft. felett

Akár 6 kWh-ig bővíthető kapacitásának, kettős töltésének és otthoni eszközeinek tápellátásának köszönhetően minden helyzetben bekapcsolva maradhatnak eszközei. 

Bővíthető kapacitás

Kettős töltés

Több eszköz tápellátása

800W max napenergia bemenet

Bővíthető otthoni tartalék tápellátás.

Egyetlen DELTA Max egység 2 kWh kapacitással rendelkezik, amely 6 kWh-ig bővíthető DELTA Max intelligens extra akkumulátorokkal. Ez azt jelenti, hogy amikor áramszünet következik be, órákon át folyamatosan árammal látja el fontos otthoni eszközeit, például hűtőszekrényét és lámpáit.

Kényelmes és gyors kettős töltés.

A DELTA Max biztonságosan és gyorsan töltődik fel 80%-ra mindössze 1 óra alatt. Ha még gyorsabb módot keres a DELTA Max feltöltésére, kombinálhatja a váltakozó áramot a Smart Generatorral, a váltakozó áramot a napenergiával vagy a Smart Generatort a napenergiával.

Az otthoni készülékek 99%-át képes ellátni árammal.

Az EcoFlow X-Boost technológiájával a DELTA Max akár 3000 W teljesítményű nagy teljesítményű eszközöket is képes ellátni árammal. Ez azt jelenti, hogy áramkimaradás vagy áramszünet esetén továbbra is ellátja a hűtőszekrényt, szárítót és egyéb elektronikai eszközeit árammal. 

Használja ki a nap erejét.

A DELTA Max akár 2x 400 W-os EcoFlow napelemekkel is csatlakoztatható, így 800 W Max napelemes töltési sebességet biztosít. A 11-100V-os feszültségtartomány és a szolár csatlakozó segítségével más napelemeket is csatlakoztathat a DELTA Max készülékéhez. Az intelligens maximális teljesítménypontkövető (MPPT) algoritmusnak köszönhetően még hideg vagy felhős napokon is automatikusan, valós időben érzékeli a feszültséget és az áramerősséget, hogy optimális napenergia-termelést biztosítson a nap folyamán.

Vészhelyzeti tartalék tápellátás.

A katasztrófák az év bármely szakában megtörténhetnek, néha tovább tartanak, mint azt várnánk. Hosszabb áramkimaradás esetén az EcoFlow Smart Generator vészhelyzeti opcióként szolgál, amely integrálható a DELTA Max rendszerrel. Automatikusan elindul, amikor a DELTA Max alacsony töltöttségi szintet ér el, újratölti a DELTA Max-ot, és magától leállítja a motort, amint a DELTA Max teljesen feltöltődik. Ez megbízható vészmentési lehetőséget biztosít, amely a generátor minimális használatán alapul.

Irányítsa, figyelje és kezelje energiafelhasználását.

Vezérelje és figyelje DELTA Max készülékét az EcoFlow alkalmazással. Merüljön el a beállításokban az energiafelhasználás testreszabásához vagy a DELTA Max távoli vezérléséhez.

Mi van a dobozban

1. DELTA Max 2. AC töltőkábel 3. Autó töltőkábel 4. DC5521-DC5525 kábel 5. Felhasználói kézikönyv

Specifikációk

Nettó tömeg

kb. 22 kg

Méretek

19,6 x 9,5 x 12 hüvelyk (49,7 x 24,2 x 30,5 cm)

Töltési hőmérséklet

32-113°F (0-45°C)

Kibocsátási hőmérséklet

-4 és 113°F (-20 és 45°C) között

Garancia

24 hónap

Töltési mód

AC fali konnektor, 12V autós adapter, napelem, intelligens generátor, intelligens extra akkumulátor

Teljes újratöltési idő

1,6 óra (AC) 21 óra (12 V-os autós töltő) 5,6-11,2 óra (4x 110 W-os napelemekkel) 4,2-8,4 óra (4x 160 W-os napelemekkel) 3,2-6,3 óra 2x W 40 W-os napelemekkel

Kapacitás

2016Wh

Akkumulátor

NCM

Élettartam

800+ használat 80%+ kapacitásig

Irányítási rendszerek

BMS, Túlfeszültség-védelem, Túlterhelés-védelem, Túlmelegedés-védelem, Rövidzárlat-védelem, Alacsony hőmérséklet-védelem, Kisfeszültség-védelem, Túláram-védelem

Tesztelés és tanúsítvány

CE WEEE CTP RCM KC

AC töltés bemenet (teljesítmény)

X-Stream töltés (max. 2000 W)

AC töltés bemenet (feszültség és áramerősség)

220-240V~50Hz/60Hz, 10A

Napelemes töltés bemenet

11-100V 13A Max, 800W max

Autó töltés bemenet

Támogatja a 12V/24V-os akkumulátort, alapértelmezett 8A

AC kimenet (x4)

összesen 2400 W (4600 W), 230 V~ (50 Hz/60 Hz)

Az X-Boost által támogatott készülék(ek) maximális teljesítménye

3000W

USB-A kimenet (x2)

5V 2,4A, max 12W, portonként

USB-A gyorstöltés (2x)

5V/2.4A, 9V/2A, 12V/1.5A, 18W max.

USB-C kimenet (x2)

5/9/12/15/20V 5A, 100W max

Autós töltő kimenet (1x)

12,6V/10A, 126W max

DC5521 kimenet (x2)

12.6V/3A, portonként

Intelligens extra akkumulátor

Akár 2 DELTA Max Smart Extra akkumulátort is támogat (külön megvásárolható)

Intelligens generátor

Támogatott (külön megvásárolható)

Wi-Fi

Támogatott

DELTA
hordozható generátorok összehasonlítása

Gyakran Ismételt Kérdések

Igen, a DELTA Max Extra akkumulátor mindkét DELTA Max modellel, az 1600-as és a 2000-es modellel is kompatibilis. Mindkettő legfeljebb két extra akkumulátort támogat.

A különböző tápegységeknek különböző feltételei vannak, amelyek a ventilátor működését a ventilátor működésének megkezdésére késztetik, a RIVER sorozat esetében ezt manuálisan beállíthatja az alkalmazásban, vagy beállíthatja, hogy mindig be legyen kapcsolva.

A DELTA (1300) esetében a ventilátor akkor kapcsol be, ha a belső hőmérséklet meghaladja a 45°C-ot.

Igen, de kérjük, vegye figyelembe:

– Az átkapcsolót az erőmű AC kimeneti portjához kell csatlakoztatni;

– Az áramköröket le kell választani a hálózatról, mielőtt az erőmű támogatná őket;

– Az áramkörök teljes energiafogyasztása nem haladhatja meg a kimeneti névleges teljesítményt;

– A kimenet nem lesz földelve, ha az erőmű nincs csatlakoztatva a hálózathoz.

Még nincs hivatalos megoldásunk a szélturbinák töltésére. Saját kockázatra azonban lehetséges a sajátkezű megoldás. (Mindaddig, amíg a szélenergia megfelel a bemeneti XT60 portunknak és az erőművek AC bemeneti követelményeinek).

Nem, ez azért van, mert az autótöltő és a napelemes töltőkábelek ugyanazt a bemenetet (XT60 csatlakozó) használják.

AC kimenet túlterhelése: a képernyőn megjelenik az AC ikon, és a „”Túlterhelés”” ikon villog:

 1. Ellenőrizze, hogy a csatlakoztatott eszköz teljesítménye megfelel-e a készülék teljesítménytartományának. Csatlakoztasson egy 1400W-2200W teljesítményű készüléket, hogy megerősítse, hogy az X-Boost be van kapcsolva az alkalmazásban. Ha már be van kapcsolva, csatlakozzon újra az alkalmazáshoz.
 2. EPS üzemmódban a DELTA maximum 1400W teljesítményt támogat. Ellenőrizze, hogy az elektromos berendezés ezen a tartományon belül van-e.
 3. Az elektromos berendezés teljesítménye túl nagy, ami miatt nem működik.

 

DC kimenet túlterhelése: az „”USB”” és a „”Túlterhelés”” ikonok együtt villognak a képernyőn:

 1. Az egyenáramú/autótöltő kimenete túlterhelt. Ellenőrizze, hogy a készülék névleges árama 8A alatt van-e. Ha az áram túl nagy, az túlterhelést okoz, és az autós töltő túlmelegedhet.
 2. A DC-USB-C típusú kimenet túlterhelt. Ellenőrizze, hogy az elektromos berendezés a kimenet áramhatárán belül van-e.

Végezze el a SoC kalibrálást 3 alkalommal. Ha a probléma továbbra is fennáll, készítsen videót a hibáról, és vegye fel a kapcsolatot az EcoFlow ügyfélszolgálatával.

 1. Az akkumulátor energiája lemerült
 2. Ha az AC és DC tápellátás kikapcsol, és 30 percig nincs bemeneti vagy kimeneti tápellátás, a készülék automatikusan kikapcsol.
 1. Ellenőrizze, hogy nem az akkumulátor elégtelen töltöttsége okozza-e. Ha igen, töltse fel és kapcsolja be újra. Ha a töltés nem sikerül, kövesse a töltési hibákról szóló utasításokat.
 2. Ha a fő bekapcsológomb rövid vagy hosszú (3 másodperces) megnyomása után nem érkezik válasz, kérjük, lépjen kapcsolatba az EcoFlow ügyfélszolgálattal.
 1. Ellenőrizze, hogy a 12 V-os autós töltő szabványos feszültséggel és kimeneti teljesítménnyel rendelkezik-e.
 2. Használjon egy másik autós töltőkábelt, hogy megállapítsa, hogy a probléma a szabványos autós töltőkábellel van-e. Alternatív megoldásként használjon napelemet a DELTA töltéséhez. Ha a napelem működik, akkor a probléma az autós töltő és az XT60 közötti kábellel van. Ha a napelem sem tölt, lépjen kapcsolatba az info@ecoflow.hu címen.
 1. Ellenőrizze, hogy vannak-e külső, nagy teljesítményű elektromos készülékek. Ha például a csatlakoztatott készülék összteljesítménye kb. 1200 W, a DELTA mini 1260 Wh-s akkumulátora általában kb. 1 óra alatt lemerül.
 2. Végezzen 3 teljes töltési és lemerülési kört, hogy megnézze, továbbra is fennáll-e a probléma.
 1. Ha a DELTA váltóáramú konnektorból tölt, ellenőrizze, hogy a váltóáramú kapcsoló be van-e kapcsolva. Ugyanez vonatkozik az egyenáramú konnektorokra is.
 2. Ha a váltóáramú vagy egyenáramú kapcsoló be van kapcsolva, és mégsem tud tölteni, ellenőrizze, hogy a DELTA kimeneti teljesítménye megfelel-e az elektromos készülék névleges teljesítményének.
 3. Ha az egyenáramú forrásból vagy autós töltőből származó teljesítmény kevesebb, mint 1 watt, a töltési teljesítmény nem jelenik meg a kijelzőn, de a készülék töltődik. Próbálja meg más áramforrásról tölteni, hogy lássa, megjelenik-e a töltési teljesítmény.
 4. Amikor a képernyőn túlterhelési riasztás jelenik meg, a töltési teljesítmény túl magas. Kapcsolja ki és hagyja a készüléket 30 percig hűlni, vagy próbáljon meg egy alacsony fogyasztású készüléket használni, mielőtt újra töltene. Ha továbbra is megjelenik a túlterhelésre figyelmeztető jelzés, készítsen fényképet vagy videót a problémáról, és lépjen kapcsolatba az info@ecoflow.hu címen.
 5. A váltóáramú kapcsoló 12 óra elteltével automatikusan kikapcsol, ha az elektromos készülék teljesítménye 10 W-nál kisebb, mivel a teljesítményérzékelés nulla kimenő teljesítménynek felel meg.

A „Töltési idő” ikon, a „Felkiáltójel” ikon és a „Túlterhelés” ikon együtt villog a képernyőn.

 1. Ellenőrizze, hogy a bemeneti áram nem túl magas-e. Ha meggyőződött arról, hogy nem ez a probléma, indítsa újra a készüléket, és töltse fel újra.
 2. Ha a túlterhelés továbbra is fennáll, kérjük, forduljon az info@ecoflow.hu címre.

A DELTA támogatja az EPS (vészhelyzeti áramellátás) üzemmódot. Amikor a DELTA a hálózatra van csatlakoztatva váltakozó áramú töltéshez, a DELTA-hoz csatlakoztatott bármilyen terhelés közvetlenül a hálózatról kap áramot, nem pedig a DELTA-ról. Ha áramszünet van, a DELTA 30 milliszekundumon belül automatikusan átvált az akkumulátoros tápellátási üzemmódra. A DELTA-hoz csatlakoztatott bármely eszköz 30 ezredmásodpercig nem kap áramot, így nem alkalmas asztali számítógépek vagy adatkiszolgálók számára, amelyeknek 0 ezredmásodpercen belül vissza kell csatlakozniuk a hálózatra (UPS).

Az UPS nem szükséges minden eszköz esetében, és javasoljuk, hogy az EPS funkció használata előtt tesztelje le saját maga. A túlterhelés elkerülése érdekében ajánlott, hogy csak egy készüléket csatlakoztassanak a DELTA-hoz.

Az elektromágneses interferenciát okozó kommunikációs berendezések vagy berendezések, például walkie-talkie-k és elektromágneses hullámgenerátorok használata megzavarja az áramellátást. Hosszabbító kábellel egy kicsit meghosszabbíthatja és nagyobb távolságban használhatja a készüléket.

A DELTA bármilyen napelemmel tölthető, amely azonos napelem csatlakozókkal rendelkezik, és 400W 10-65V DC 10A bemeneti tartományban van.

A hálózatról, autóból és napenergiából történő töltésen kívül más források, például generátorok és inverterek is használhatók, ha azok 220-240V (50Hz/60Hz) szinuszos váltakozó áramot adnak ki. A DELTA töltésekor az X-Stream funkció aktiválásához a bemeneti váltakozó áramú teljesítménynek nagyobbnak kell lennie, mint 1500W.

A DELTA egyszerre csak egy töltési módot engedélyez.

 1. EPS módban a DELTA a by-pass funkciót használja. A DELTA csatlakozik a hálózathoz és közvetlen váltakozó áramú töltést kap, a töltőeszköz pedig közvetlenül a hálózatból származó váltakozó áramot használja. A DELTA áthaladó egységként működik.

 

 1. EPS üzemmódban, amikor az akkumulátor 97% és 100% közötti töltöttséggel rendelkezik, az AC bemenet nem tölti az akkumulátort. Amikor a teljesítmény 97% alatt van, a váltakozó áramú bemenet áthidaló kimenetként működik, és szintén tölti az akkumulátort.

Ne maradj le

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy további tippeket kaphass a fenntartható életmódról és időben értesülj exkluzív ajánlatainkról!