Akció!

EcoFlow RIVER 2 Pro

268.900 Ft (nettó 211.732 Ft)

0-100%-os töltés mindössze 70 perc alatt.

Az ultragyors, 70 perces töltéssel mindig készen áll a következő kiruccanásra. Mindössze 70 perc alatt feltöltheti 100%-ra a hálózati aljzat használatával. Ötször gyorsabb, mint az ipari szabvány, és 27%-kal gyorsabb, mint az előző generáció.

Biztonságos és megbízható 10 évig használható.

Több mint 3000+ akkumulátoros 100%-os ciklussal a RIVER 2 Pro szinte minden nap használható tíz évig. Az LFP akkumulátor kémiája nemcsak hosszú élettartamot biztosít. Megbízhatóbb, hatékonyabb és biztonságosabb még magas hőmérsékleten is. A RIVER 2 Pro az egyik leghosszabb garanciával rendelkezik az iparágban, 5 évvel.

Töltés korlátlanul.

A négy sokoldalú töltési lehetőséggel gondoskodtunk arról, hogy a RIVER 2 Pro szinte bárhol tölthető legyen. Töltsön váltóáramú konnektorról az ultragyors, 70 perces töltéshez, töltsön útközben az autós töltés segítségével, és a gyors napelemes töltés segítségével hálózaton kívül és legyen zöld energia felhasználó Ön is. A RIVER 2 Pro egy teljesen új töltési lehetőséggel, az USB-C-vel rendelkezik. Csatlakoztassa és kényelmesen töltse bárhol, ahol van konnektor.

Működtesse a nagy teljesítményű készülékek akár 80%-át.

A 800 W-os kimeneti teljesítménynek köszönhetően a RIVER 2 Pro a legtöbb alapvető készüléket eltudja látni árammal. De miért nem emeli a teljesítményt egy másik szintre az X-Boost móddal? Kapcsolja be az akár 1600 W teljesítményű készülékekhez, beleértve a kávéfőzőt és a hajszárítót is.

Fogja-menjen-és-töltsön.

Könnyű, mindössze 7,8 kg-os súlyával és könnyen hordozható kialakításával a RIVER 2 Pro kialakításával zökkenőmentes használatot tesz lehetővé útközben is.

Alapvető otthoni biztonsági mentés 30 ms-os átkapcsolási móddal.

Készítse fel készülékeit váratlan kimaradásokra. 30 ms-os átkapcsolási sebességgel észre se vehető az áramszünet. .

Erő a keze ügyében.

Használja az EcoFlow alkalmazást a RIVER 2 Pro vezérléséhez és felügyeletéhez a telefonról a maximális kényelemhez. Csatlakozzon Wi-Fi vagy Bluetooth segítségével a közeli vagy távoli használathoz.

Az árak bruttó árak

100% biztonságos vásárlás

Megbízható garancia

Ingyenes szállítás 100.000 Ft. felett

Erő. Soha nem volt ilyen könnyű

Töltés 0-100% 70 perc alatt

A valaha volt leggyorsabb töltési sebesség.

A RIVER 2 Max felülmúlja az iparági töltési sebességszabványt, mindössze 70 perc alatt teljesen feltöltődik. Ötször gyorsabb, mint a piacon levő más hordozható generátorok, és 27%-kal gyorsabb, mint az előző generáció. Töltse fel teljesen a RIVER 2 Pro-t, miközben csomagolja a csomagjait, így mindig készen áll az utolsó pillanatban tett utazásra. 

LiFePO4 akkumulátor

Biztonságos, akár 10 évig használható.

A továbbfejlesztett, hosszú élettartamú LFP akkumulátor a RIVER 2 sorozat képes több, mint 3000-szer feltöltődni és lemerülni. Ez nagyjából 10 év mindennapi használatot jelent ami hatszor hosszabb az iparági átlagnál. Az LFP cellákkal a RIVER 2 Series biztonságos, tartós és rendkívül hatékony, még meleg hőmérsékleten is.

5 év garancia

Az iparág egyik legjobban kiterjesztett 5 éves garanciájával rendelkezik. 

Intelligens akkumulátor védelem

A legmodernebb akkumulátor-kezelő rendszerünk (BMS) folyamatosan figyeli a RIVER 2 Pro feszültségét, áramát és hőmérsékletét, többféle védelmi szemponttal.

4 töltés mód.

Töltés bárhol.

A RIVER 2 Series feltöltésének 4 különböző módja biztosítja, hogy az újratöltési lehetőségektől függetlenül használatra készen álljon a generátor. A gyors váltakozó áramtól az autós töltésig útközben.

AC töltés

Autós töltés

Napelemes töltés

USB-C töltés

Miért ne hasznosíthatná a megújuló energiát táborozás vagy kirándulás közben? Csatlakoztasson néhány hordozható napelemet, hogy akár 3 óra alatt is teljesen újratölthesse a hálózatról.  

X-Boost akár 1600 W-ig

Kis méret. Nagy hatalom.

A RIVER 2 Pro AC kimenete akár 800 W-on is működhet. Egy hajszárítót, mikrohullámú sütőt vagy  elektromos vízforralót kell működtetnie? Pörgesse fel 1600 W-ra az X-Boost móddal, hogy a fogyasztói elektronikai cikkek akár 80%-ú töltöttséggel működjenek. 

Könnyű, mindössze 7,8 kg

A kompakt, hordozható kialakításnak köszönhetően még soha nem volt ilyen egyszerű az utazásbarát áramellátás a hálózatról. a hálózatról. Könnyű súlyával a RIVER 2 Pro készen áll arra, hogy minden szabadtéri időtöltést támogasson, az erdei kirándulástól a tengerparti grillezésig.

<30ms EPS automatikus kapcsoló

Ultragyors otthoni biztonság.

A 30 ms-nál rövidebb átkapcsolási sebességnél nem is fogod tudni, hogy leállt az áramellátás. Használja a RIVER 2 Pro-t  vészhelyzeti tápegységként éjszakai kimaradások esetén, hogy a lámpáktól az akváriumig kézben tartsa a szükséges eszközeinek energiaellátását.

EcoFlow alkalmazás

Vezérlés kéznél.

Használja az EcoFlow alkalmazást a RIVER 2 Pro vezérlésére és figyelésére, akár messziről is. Tekintse meg a töltési szinteket, szabja testre a beállításokat és állítsa be a töltési sebességet – mindezt a telefon kényelméből. 

Erő. Bárhol. Bármikor.

Mi van a dobozban

1. RIVER 2 Pro 2. DC5521 csatlakozókábel 3. Gyors üzembe helyezési útmutató

Specifikációk

Kapacitás

768Wh

Nettó súly

Körülbelül 7,8 kg

Méretek

270 x 260 x 226 mm

AC bemenet

220-240V ~ 50Hz/60Hz, 940W Max

Napelem bemenet

11-50V 13A, 220W Max

Autó bemenet

12V/24V, 8A, 100W Max

USB-C bemenet / kimenet

5/9/12/15/20V 5A, 100W Max

DC Output

12,6V, 10A/3A/3A, 126W Max

USB-A Output

5V, 2,4A, 12W Max

AC kimenet

összesen 800 W (1600 W), 230 V ~ 50 Hz/60 Hz

Akkumulátor

LFP

Élettartam

80%+ kapacitás, 3000 használat

Töltési hőmérséklet

-10°C és 45°C között

Kibocsátási hőmérséklet

0°C és 45°C között

Optimális üzemi hőmérséklet

20°C és 30°C között

Tárolási hőmérséklet

-10°C és 45°C között (20°C és 30°C között a legjobb)

Alkalmazásvezérlés

Wi-Fi, Bluetooth

DC5521 kimenet

12,6V, 3A, 36W Max

RIVER
hordozható generátorok összehasonlítása

Gyakran Ismételt Kérdések

A különböző erőműveknek különböző feltételei vannak, amelyek a ventilátor működését a ventilátor működésének megkezdésére ösztönzik, a RIVER sorozat esetében ezt manuálisan beállíthatja az alkalmazásban, vagy beállíthatja, hogy mindig be legyen kapcsolva.

A DELTA (1300) esetében a ventilátor akkor kapcsol be, ha a belső hőmérséklet meghaladja a 45°C-ot.

Igen, de kérjük, vegye figyelembe:

– Az átkapcsolót az erőmű AC kimeneti portjához kell csatlakoztatni;

– Az áramköröket le kell választani a hálózatról, mielőtt az erőmű támogatná őket;

– Az áramkörök teljes energiafogyasztása nem haladhatja meg a kimeneti névleges teljesítményt;

– A kimenet nem lesz földelve, ha az erőmű nincs csatlakoztatva a hálózathoz.

Még nincs hivatalos megoldásunk a szélturbinák töltésére. Saját kockázatra azonban lehetséges a saját megoldás. (Mindaddig, amíg a szélenergia megfelel a bemeneti XT60 portunknak és az erőművek AC bemeneti követelményeinek).

Nem, ez azért van, mert az autótöltő és a napelemes töltőkábelek ugyanazt a bemenetet (XT60 csatlakozó) használják.

Igen, legfeljebb 2 azonos egység sorba kapcsolását javasoljuk. Továbbá, kérjük, vegye figyelembe:

 1. A slave egységnek teljesen fel kell töltődnie, mielőtt csatlakoztatná.
 2. Nem szabad tölteni a főegységet, amikor a slave csatlakoztatva van.

Eddig a DELTA Pro / Smart Home Panel / Solar Tracker rendelkezik bluetooth modullal, és bluetooth-on keresztül tud csatlakozni az alkalmazáshoz. A többi bluetooth nélküli modell IOT vagy közvetlen kapcsolaton keresztül tud csatlakozni az alkalmazáshoz.

Az erőművet háromféleképpen csatlakoztathatja az alkalmazáshoz: Közvetlen kapcsolat mód, IOT mód és Bluetooth (csak a DELTA Pro esetében).

Kérjük, nézze meg az alábbi linken az alkalmazás felhasználói kézikönyvét. A csatlakozási módokra vonatkozó utasításokat részletesen a 4-9. oldalon találja.

APP felhasználói kézikönyv:

(https://cdn.shopify.com/s/files/1/1996/9707/files/APP_user_manual_updated1103.pdf?v=1635933130)

Ezen kívül van egy videós oktatóvideónk is a témában itt:

A SoC kalibrálása

Töltse le a készüléket 0%-ra, majd töltse fel 100%-ra, amíg nincs bemenet.

Az akkumulátor túl gyorsan lemerül

 1. Ellenőrizze, hogy vannak-e külső nagy teljesítményű elektromos készülékek. Ha a csatlakoztatott elektromos készülék teljesítménye körülbelül megegyezik az akkumulátor kapacitásával, az akkumulátor körülbelül 1 óra alatt lemerül.
 2. Végezzen teljes töltést és lemerítést egy SoC-kalibráláshoz.

Nem képes teljesen feltölteni 100%-ra

Végezzen el háromszoros SoC-kalibrálást három teljes töltés és merítés elvégzésével.

 1. Az akkumulátor élettartamának meghosszabbítása érdekében javasoljuk, hogy a terméket 20°C és 30°C közötti hőmérsékletű környezetben, víztől, hőtől és fémtárgyaktól távol használja és tárolja.
 2. Hosszú távú tárolás esetén a terméket 30%-ig töltse le, majd töltse fel 60%-ig. Folytassa ezt az eljárást 3 havonta. Azokra a készülékekre, amelyeket 6 hónapnál hosszabb ideig nem töltöttek fel és nem ürítettek ki, már nem vonatkozik a garancia.
 3. Biztonsági okokból ne tárolja ezt a terméket 45°C feletti vagy -10°C alatti környezetben hosszú ideig.
 1. Az akkumulátort fel kell tölteni.
 2. Ha az AC és DC bekapcsológombok kikapcsolva vannak, 120 percig semmilyen be- vagy kimenet nélkül, a termék automatikusan kikapcsol.
 3. Ellenőrizze, hogy beállított-e készenléti időt az alkalmazásban, amely a Rendszer készenléti állapot menüpont alatt állítható be.

„1. Ellenőrizze, hogy nem az akkumulátor elégtelen töltöttsége okozza-e a problémát. Ha igen, töltse fel és kapcsolja be újra. Ha a töltés nem sikerül, kérjük, kövesse az előző kérdésben látott, a töltési hibákra vonatkozó utasításokat.

 1. Ha a fő bekapcsológomb rövid vagy hosszú (3 másodperces) megnyomása után sem reagál a készülék, kérjük, forduljon az info@ecoflow.hu címre.”
 1. Ha a készülék hálózati csatlakozóról tölt, ellenőrizze, hogy a hálózati kapcsoló be van-e kapcsolva. Ugyanez vonatkozik az egyenáramú konnektorokra is.
 2. Ha az AC vagy DC kapcsoló be van kapcsolva, és mégsem tud tölteni, kérjük, ellenőrizze, hogy a tápegység kimeneti teljesítménye megfelel-e az Ön készülékének teljesítményigényének.
 3. Ha az egyenáramú forrás és az autós töltő teljesítménye 1 wattnál kisebb, a töltési teljesítmény nem jelenik meg a kijelzőn.
 4. Ha a képernyőn túlterhelési riasztás jelenik meg, az azt jelenti, hogy a töltési teljesítmény túl magas. Kérjük, kapcsolja ki és hűtse le egy időre, vagy próbáljon meg egy alacsony fogyasztású eszközt használni, majd próbálja meg újra a töltést (például kapcsolja ki és hűtse le a tápegységet 30 percre, majd indítsa újra, ha még mindig túlterhelésre figyelmeztető jelzés jelenik meg, kérjük, készítsen képernyőképet vagy videót, és lépjen kapcsolatba az info@ecoflow.hu címen.
 5. A váltóáramú kapcsoló 12 óra után kikapcsol, ha az elektromos készülék teljesítménye 10 W-nál kisebb, mert a teljesítményérzékelés egyenértékű azzal, hogy nincs kimeneti teljesítmény. Ekkor a kapcsolót újra be kell kapcsolni.
 1. Győződjön meg róla, hogy az alkalmazásban az akkumulátor beállítása funkció 100%-ra van állítva. Ezt az alkalmazásban állíthatja be.
 2. Végezze el háromszor a SoC-kalibrálást az akkumulátor teljes lemerítésével és feltöltésével.

Miért ugrál az erőművem bemeneti teljesítménye, amikor megpróbálom feltölteni? Hogyan javítsam meg?

A hiba kijavításához próbálja meg 3-szor feltölteni és lemeríteni a készüléket. Ha ez továbbra is előfordul, kérjük, küldjön egy videót a probléma bemutatásáról, és lépjen kapcsolatba az info@ecoflow.hu címen.

Ha az autóban nincs áram, akkor egy erre a célra szolgáló indítókábel segítségével töltheti az autó akkumulátorát. A töltési idő körülbelül 15-20 perc. Az ügyfeleknek saját, nem az EcoFlow által forgalmazott indítókábelt kell használniuk. (Az EcoFlow nem ajánlja)

(Megjegyzés: Töltés közben ne indítsa be az autót, különben az akkumulátor meghibásodását okozza)

Az otthoni hálózaton, autós töltőn és napelemen kívül a RIVER Pro-t generátorral vagy inverterrel is töltheti, amennyiben az 220-240V (50Hz/60Hz) váltakozó áramot tud biztosítani, és tiszta szinuszhullámúnak kell lennie. A RIVER Pro töltése során ügyelnie kell arra, hogy a bemeneti váltakozó áramú teljesítménye nagyobb legyen 800 W-nál. Ha a lassú töltés engedélyezve van, győződjön meg arról, hogy a bemeneti teljesítmény nagyobb, mint 140W.

Azt jelenti, hogy vészhelyzeti tápegységként (EPS) működhet. Amikor a készüléket a falba csatlakoztatja, minden, ami csatlakoztatva van hozzá, a hálózatról kap áramot, nem pedig az akkumulátoráról. Ha a hálózatról érkező áramszolgáltatás megszűnik, a készülék 30 milliszekundumon belül automatikusan átvált az akkumulátoros üzemmódra. Ez azt jelenti, hogy bármi, ami csatlakoztatva van, 30 milliszekundumig nem kap áramot. Az asztali számítógépek és az adatkiszolgálók ebben a 30 ms-os ablakban kikapcsolnak. A túlterhelés elkerülése érdekében ajánlott, hogy csak egy eszköz legyen csatlakoztatva.

Töltéskor vagy lemerüléskor először az alacsony feszültségű akkumulátort tölti/meríti, majd magát az akkumulátort (készüléket), majd egyszerre tölti/meríti az extra akkumulátort és a főegységet.

Milyen kémiai összetételű és típusú akkumulátorral rendelkezik a RIVER Pro?

Az akkumulátorok típusai a következők: NCM akkumulátorok, 10 párhuzamos 8 soros, összesen 80 akkumulátor.

Az autós töltő XT60 kivezetése szabványos interfész. Az ügyfelek használhatják a mellékelt 1,5 m-es autós töltőkábelt vagy saját autós töltőkábelt.

 1. Akár 2 darab 110W-os EcoFlow napelemes panelt is lehet párhuzamosan csatlakoztatni. A soros csatlakoztatás nem támogatott. Párhuzamos csatlakoztatáshoz külön kell megvásárolnia a Solar Parallel csatlakozókábelt.
 2. Harmadik féltől származó, 110W-nál kisebb azonos teljesítményű, 10-25V bemeneti feszültségű és DC 10A maximális áramú napelemek párhuzamosan csatlakoztathatók. A specifikációknak megfelelően, ezek támogathatják a párhuzamos és a soros csatlakozást is. Nem javasoljuk azonban, hogy különböző teljesítményű napelemeket egyszerre csatlakoztasson.
 1. Ellenőrizze, hogy az egyenáramú kapcsoló be van-e kapcsolva, és az egyenáramú kapcsoló világítani fog, hogy jelezze, hogy be van kapcsolva.
 2. Próbálja meg kicserélni a töltő fejét, hogy megnézze, hibás-e a kábel
 3. Ha a fenti módszerek egyike sem működik, készítsen egy videót a hiba magyarázatáról, és lépjen kapcsolatba az info@ecoflow.hu címen.
 1. Kérjük, ellenőrizze, hogy az autó szivargyújtója normál feszültséggel és kimeneti teljesítménnyel rendelkezik-e.
 2. Próbálja meg napelemmel tölteni a töltőállomást. Ha a napelemmel is lehet tölteni, az azt jelenti, hogy az autós töltő és az XT60 kábel között probléma van. Cserélje ki a kábelt, és ha a napelemmel még mindig nem lehet tölteni, akkor vegye fel a kapcsolatot az info@ecoflow.hu címen.
 1. Lehet, hogy a töltési hőmérséklet túl magas. Ha hosszabb ideig nagy teljesítményű elektromos készülékeket használt, akkor egy ideig ne használja a töltőállomást, hogy a hőmérséklet csökkenjen.
 2. Lehet, hogy a töltési hőmérséklet túl alacsony. Ha a külső hőmérséklet túl alacsony, vagy az akkumulátorcellák hőmérséklete 0 °C-nál alacsonyabb, helyezze az erőművet melegebb helyre.
 3. A töltési feszültség vagy áram túl alacsony lehet. Töltse a készüléket a névleges töltési feszültségnek és áramnak megfelelően.
 4. Változtassa meg a töltési módszert vagy a kábelt. Ha a napelemnek nincs bemenete, de az autós töltőnek van bemenete, az azt jelenti, hogy a napelem vagy a napelemes töltőkábel elromlott. Próbálja meg kicserélni a napelemes töltőkábelt vagy a napelemet.
 5. Ha a fenti módszerek egyike sem működik, készítsen egy videót a hiba magyarázatáról, és lépjen kapcsolatba az info@ecoflow.hu címen.
 1. Ha a hőmérséklet túl magas, kapcsolja ki a készüléket, vagy állítsa le a terhelést, ez hagyja lehűlni.
 2. Ha a hőmérséklet túl alacsony a töltéshez, helyezze a készüléket melegebb helyre, vagy hagyja, hogy az elektromos készülékek egy ideig lemerítsék.
 3. A készülék töltési teljesítménye az akkumulátor töltöttségi szintjétől függ. Amikor a készülék 0%-ról kezdi a töltést, vagy a teljes feltöltés előtt áll, normális, hogy a töltési teljesítmény alacsony.

 

Megjegyzések az X-boosthoz

Ezen a terméken alapértelmezés szerint be van kapcsolva az X-Boost. Az EcoFlow alkalmazással be- vagy kikapcsolhatja ezt a funkciót.

Az X-Boost a következő helyzetekben nem áll rendelkezésre:

(1) a váltóáramú kimenet töltési állapotban van bekapcsolva (bypass üzemmódban) és (2) az X-Boost üzemmód ki van kapcsolva.

Az X-Boost inkább fűtő- és elektromos berendezésekhez, de nem minden elektromos készülékhez alkalmas. Egyes feszültségvédelemmel ellátott elektromos készülékek (például precíziós műszerek stb.) nem alkalmasak az X-Boost használatára. Annak megerősítéséhez, hogy a készülék kompatibilis-e az X-Boosttal, kérjük, tekintse meg a tényleges tesztet.

A RIVER sorozat támogatja a Solar to XT60 csatlakozást a legtöbb napelemhez. Javasoljuk, hogy 200W maximális töltési teljesítményű, 10-25V bemeneti feszültségű és DC 10A maximális áramú napelemeket használjon.

Ne maradj le

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy további tippeket kaphass a fenntartható életmódról és időben értesülj exkluzív ajánlatainkról!