EcoFlow Smart Home Panel

659.900 Ft (nettó 519.606 Ft)

Intelligens otthoni akkumulátorrendszer – A kifejezetten a DELTA Pro rendszerhez készült Smart Home Panel közvetlenül az otthoni vezetékekhez csatlakoztatja a DELTA Pro hordozható eszközt.

Tartalék tápellátás nélkülözhetetlen háztartási készülékekhez – Amikor a hálózat lemerül, a Smart Home Panel azonnal akkumulátoros tartalék üzemmódba kapcsol bármely csatlakoztatott DELTA Pro egységgel. Otthona jól fog működni akár 7200 W teljesítménnyel és 25 kWh energiával, ha megfelelően felszerelt.

Az EcoFlow alkalmazás vezérlése – Az EcoFlow alkalmazáson keresztül figyelheti, vezérelheti és kezelheti az energiát. Az alkalmazás valós idejű mutatókat ad, és lehetővé teszi, hogy elkerülje a csúcsdíjakat.

Csúcsköltség elkerülése – Ha a használati időre vonatkozó számlázási tarifát választja, a Smart Home Panel és a hozzá tartozó DELTA Pros segítségével tárolhatja az energiát, ha alacsonyak a díjak, és fogyaszthatja azt, ha magasak a díjak.

Fenntartható és önellátó – Ha MC4-kompatibilis napelemeket csatlakoztat a DELTA Pro-hoz, otthona egy kicsit környezettudatosabb lesz. A Smart Home Panel ingyenes, megújuló napenergiát kapcsol a fali aljzatokhoz, a világításhoz és más lámpatestekhez. Elegendő napenergiával otthona önellátóvá válhat.

Az árak bruttó árak

100% biztonságos vásárlás

Megbízható garancia

Ingyenes szállítás 100.000 Ft. felett

Az EcoFlow Smart Home Panel integrálja az EcoFlow DELTA Pro-t otthonába, hogy rugalmas, bővíthető otthoni akkumulátor-megoldást biztosítson az energia tárolására és későbbi használatára. Csatlakoztassa akár 10 otthoni áramkörét a megszakítás nélküli áramellátásért áramszünet alatt, intelligens energiagazdálkodásért és sok másért. Mindezt úgy, hogy közben pénzt takarít meg.

Biztonsági mentés az otthonodról

App Control

Pénzt takarít meg

Teljesítmény önellátás

Készítse fel otthonát az áramszünetekre.

Amikor áramszünet következik be, a Smart Home Panel azonnal átvált a 10 integrált áramkörre, és áramot vesz a DELTA Pro(k)ból. Alig fogja észrevenni az áramkimaradást, mivel a kiválasztott áramkörök áram alatt maradnak mindössze 20 ms átkapcsolási idővel.

Bővítse a kapacitást és a teljesítményt.

A Smart Home Panel egyszerre akár két DELTA Pro-t is támogat és gyorsan tölthető, az extra akkumulátorokkal és intelligens generátorokkal együtt. Ez potenciális 7200 W-os teljesítményt és 25 kWh kapacitást biztosít az Ön irányítása alatt, ami elegendő ahhoz, hogy otthonában szinte bármit árammal lásson el, napokig elegendő energiát biztosítva áramkimaradás esetén is.

Irányítsa, figyelje és kezelje energiafelhasználását.

Vezérelje minden integrált otthoni áramkörét az EcoFlow alkalmazáson keresztül, és madártávlatból tájékozódjon energiafogyasztási szokásairól. Merüljön el a beállításokban az energiafogyasztás testreszabásához. Optimalizálhatja az otthoni biztonsági mentést, pénzt takaríthat meg, vagy egyéni beállításokkal ütemezheti energiafelhasználását igényei szerint. Miután beállította, még azt is szabályozhatja, hogy háza melyik áramforrást használja, mindezt a telefonjáról.

Takarítson meg pénzt villanyszámláján.

Merítsen energiát a DELTA Pro készülék(ek)ből, hogy otthona áramellátását biztosítsa a csúcsidőszakokban, ez csökkenti a számlákat és a hálózatra nehezedő nyomást csúcsidőben. Csúcsidőn kívül használjon alacsony költségű/megújuló energiát a DELTA Pro(k) teljes feltöltéséhez.

Hogyan?

A DELTA Pro rendszere a Smart Home Panelhez kapcsolódik.

Érje el a teljes önellátást.

Csökkentse az energetikai függőségét, és készüljön fel az áramszünetekre. Válassza az EcoFlow hordozható napelemek kínálatát, hogy bármikor energiát tárolhasson, vagy töltse fel AC-csatlakozós tetőtéri napelemeit, miközben a hálózat online üzemel. Nincs nap? Használja a szélturbinákat. Nincs nap és szél? Töltse a hálózaton keresztül. Nincs nap, nincs szél, és áramszünet jön?  Támaszkodjon az EcoFlow intelligens generátorra utolsó lehetőségként az akkumulátorok feltöltéséhez.

Mi van a dobozban

1. Smart Home Panel 2. Infinity kábel 3. Fali konzolok 4. Vezetékcsatlakozók 5. Felhasználói kézikönyv

Specifikációk

Kimeneti feszültség

240V

Rendszerfrekvencia

50 Hz

vezérelt áramkörök száma

10

Áramerősség

13A, 16A

Maximális tartalék teljesítmény

3600W / 7200W

Max csatlakoztatott akkumulátor energia

21,6 kWh

Töltő bemenet (DELTA Pro)

3400W max

IP kód

IP20

Telepítés

Fali tartó, engedéllyel rendelkező villanyszerelőnek kell felszerelnie

Garancia

3 év

Méretek

18,1 x 11,8 x 4,7 hüvelyk / 460 x 330 x 120 mm

Súly

20 font / 9 kg

Gyakran Ismételt Kérdések

Igen, csatlakoztatható. A napelemes tetőrendszerhez való csatlakozásnak több módja is van. Az SHP módosítások nélkül működhet AC-kapcsolt tetőtéri napelemes rendszerrel. Egy egyenáramú kapcsolt napelemes rendszerrel csak a megfelelő kimeneti paraméterekkel rendelkező hordozható napelemek csatlakoztathatók a rendszerhez.

Nem, az AFCI-megszakító elhelyezéséhez további tartozékot kell vásárolni.

Igen. Van egy relé alapú túláramvédelmi rendszer hálózati és tartalék üzemmódban. A tartalék üzemmódban van egy biztosíték is a hiba elleni védelemhez.

Az SHP legfeljebb 10 egyfázisú áramkört vagy 5 osztott fázisú áramkört képes kezelni.

Igen. Az EcoFlow alkalmazás segítségével válthat.

Ne maradj le

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy további tippeket kaphass a fenntartható életmódról és időben értesülj exkluzív ajánlatainkról!