EcoFlow

Egy új világ energiája

Az ecoflowról

2017-ben indultunk egy több tudományágat érintő (multidiszciplináris) mérnöki csoporttal, akik az akkumulátoriparban szerzett sokéves tapasztalatukat és szakértelmüket egyesítve hoztak létre innovációkat a hordozható energiaellátók terén. Zöld technológiánk fő célja, hogy enyhítsük az emberek energiával kapcsolatos bizonytalanságát, mivel az energiához való hozzáférést cégünk alapvető emberi jognak tartja.

Napjainkban az EcoFlow, mint hordozható energiaellátással és megújuló energiával foglalkozó vállalat vezető szerepet tölt be a piacon a hordozható akkumulátorának, az intelligens napenergia-technológiának, továbbá a világ elsá, bővíthető ökoszisztémával rendelkező hordozható otthoni akkumulátorának köszönhetően. Az otthoni tartalék energiaellátástól a hálózaton kívüli (off-grid) ellátásig az EcoFlow hordozható „erőművei” megbízható, csendes és tiszta energiát kínálnak az emberek számára – aktívan hozzájárulva, hogy az egész világot átállítsa a hagyományos, nem megújuló energiaforrásokról a fenntartható, megújuló energiával működő jövőre.

AZ ECOFLOW KÜLDETÉSE

Az EcoFlow víziója egy új energiával ellátott világ – egy felhívás a jövő felé, egy ambíciózus, technológiailag vezérelt, környezetbarát jövő, amit mindenki magáénak tudhat.

Küldetésünk az első naptól kezdve, hogy megalkossuk a leginnovatívabb, környezetbarát energiaellátást, mely minden ember, család, társadalom számára a választás szabadságát adja. Célunk, hogy vásárlóinkat jelentőségteljes innovációval lássuk el, hogy az emberek világszerte korlátok nélkül élhessenek, álmodozhassanak és felfedezhessenek.

Hiszünk abban, hogy ha megszüntetjük az emberek energiával kapcsolatos bizonytalanságait, azzal nyugalmat hozunk létre. Napjainkig több mint 85 piacot, régiót láttunk el hordozható energiaforrásokkal, többek között az Egyesült Államokat, Japánt, Kínát, Ausztráliát, továbbá egész Európát.

Technológiánk

X-BOOST

Az EcoFlow X-BOOST technológiája lehetővé teszi azon eszközök használatát, amelyek nagyobb teljesítményűek, mint az Ön hordozható tápegysége. Ez az egyedülálló technológia biztosítja az áramellátást az alapvető eszközök számára bármilyen helyzetben. Használat előtt javasoljuk, hogy végezzen tesztet az X-BOOST-ról bekapcsolt állapotban.

X-stream

Az EcoFlow szabadalmaztatott X STREAM technológiája az egyik leggyorsabb újratöltési sebességet biztosítja a piacon. A beépített intelligens inverter segítségével az EcoFlow hordozható töltőállomásai kevesebb, mint 1 óra alatt feltölthetők 0-ról 80%-ra, a 100%-os töltöttséget pedig 2 órán belül elérheti.

Akkumulátor-kezelő rendszer (BMS)

Az EcoFlow akkumulátor-kezelő rendszere az innovációt egy új szintre emeli, azáltal, hogy kiterjeszti az EcoFlow akkumulátorok teljesítményét, hatékonyságát, élettartamát. Képes irányítani és szabályozni a feszültséget, áramot, valamint hőmérsékletet valós időben, hogy a lehető legbiztonságosabb akkumulátor teljesítményt hozza létre egy intelligens algoritmus segítségével.

Vészhelyzeti tápegység (EPS)

Amikor a hordozható egységet csatlakoztatja a falba, akkor a hozzá csatlakozott eszköz a hálózatról kapja az áramot, nem pedig az akkumulátorról (bypass üzemmód). Abban az esetben, amikor a hálózatról érkező áramszolgáltatás leáll (pl. áramszünet essetén), akkor az egység 30 milliszekundumon belül automatikusan átáll az akkumulátor teljesítményére.

EcoFlow Applikáció

Vezeték nélküli világunkban az eszközök távvezérlése már magától értetődő. Mostantól az EcoFlow termékeket párosíthatod az EcoFlow applikációddal Wi-Fin keresztül.

forgalmazók

Technikai támogatás:

Szakkereskedők:

További forgalmazók:

eco flow forgalmazok
konzolvilág ecoflow

Vedd fel velünk a kapcsolatot!

Ne maradj le

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy további tippeket kaphass a fenntartható életmódról és időben értesülj exkluzív ajánlatainkról!