EcoFlow 110W Hordozható Napelem

109.900 Ft (nettó 86.535 Ft)

Erőteljes –
Iparágvezető, 23%-os konverziós arány egy olyan panelen, amely kompaktabb, mint bármelyik a piacon. Vigyen magával napenergiát bárhová.

Önfenntartó –
Tartozik hozzá egy hordozható táska, amely állítható állványként is funkcionál. Bontsa ki, hajtsa ki és támassza meg a panel megfelelő dőléséhez a maximális hatékonyság érdekében.

Vízálló és tartós –
Teljesen víz- és porálló, nagy szilárdságú kompozit kialakítással. Nyugodtan mondhatjuk, hogy úgy készült, hogy ellenálljon a környezeti hatásoknak.

Hajtsa össze és menjen –
Hajtsa össze kompakt kialakításúvá, amely bárhová elfér. Tartsa biztonságban egy olyan tokban, amely kiválóan illeszkedik minden lakókocsihoz és háztáji töltőhöz.

Az árak bruttó árak

100% biztonságos vásárlás

Megbízható garancia

Ingyenes szállítás 100.000 Ft. felett

Kapcsolja le magát a hálózatról és váltson az EcoFlow 110 W-os napelemére a megújuló energiáért bárhova is menjen.

Univerzális

Vízálló

Összecsukható

Hordozható

Kiválóan hordozható

Az iparágban vezető, 23%-os konverziós aránnyal sokkal könnyebb és kb. 10%-kal kisebb, mint a piacon kapható hasonló hordozható napelemek. Ez gyorsabb és egyszerűbb töltést jelent, bárhol is van.

Önfenntartó

Vidd magaddal kempingbe, kirándulásra vagy a hátsó udvarodba egy állványként is használható tokkal. Bontsa ki és támassza meg a panelt a megfelelő szögben, hogy biztosítsa a maximális napenergiát.

Vízálló és tartós

Úgy tervezték, hogy ellenálljon az Ön kalandos életmódjának, ez a panel IP68 tanúsítvánnyal rendelkezik. Ez azt jelenti, hogy laboratóriumi körülmények között 72 órán keresztül víz alá süllyesztettük a tesztelés során. Csak hogy biztosra menjünk*. Nagy szilárdságú kompozitból készült, ezért is ellenáll az ütődéseknek. Ez egy minden időjárásra kész panel, amelyet úgy terveztek, hogy kiállja az idő próbáját.

* A víz- és porállóságot ellenőrzött laboratóriumi körülmények között tesztelték, IP68 besorolással az IEC 60529 szabvány szerint (maximális vízmélység 1 méter 72 órán keresztül).

Hordozható táska is jár hozzá.

Menet közben? Tartsa a panelt összecsukva és védve, amíg útra kel. Takarítson meg értékes csomagtartóteret, és menjen könnyedén, tudva, hogy panelje biztonságban van. Ha megérkezik, egyszerűen bontsa ki, támasztsa meg és kezdje el a tiszta, zöld áramot termelni.

Mi van a dobozban

1. 110W-os napelem 2. 110 W-os napelem táska 3. 110 W-os napelem használati útmutató

Specifikációk

Kibontott méretek

178,5 × 42,0 × 2,5 cm

Hajtogatott méretek

42,0 × 48,0 × 2,5 cm

Súly

4 kg

Garancia

12 hónap

Névleges teljesítmény

110 W (± 5 W)

Hatékonyság

22% – 23%

Nyitott áramköri feszültség

21,8 V (Vmp 18,4 V)

Rövidzárlati áram

6,5 A (Imp 6,0 A)

Akkumulátor

Monokristályos szilícium

Működési és tárolási hőmérséklet

-20°C és 85°C között

Gyakran Ismételt Kérdések

Kompatibilis az összes EcoFlow hordozható erőművel és bármely más hordozható erőművel, amely solar kábellel csatlakoztatható.

A napelemes nyomkövető szintén napkábellel csatlakozik a hordozható erőműhöz, és ugyanúgy sorba vagy párhuzamosan csatlakoztatható, mint a napelemek.

Csak egy napelemet tud befogadni.

A Solar Tracker IP54-es vízállósági besorolással rendelkezik.

A Solar Tracker a csatlakoztatott napelemről veszi az áramot, hogy feltöltse az akkumulátorát, ami azt jelenti, hogy akkor is képes forogni, ha a napfény nem olyan nagy.

Ne maradj le

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy további tippeket kaphass a fenntartható életmódról és időben értesülj exkluzív ajánlatainkról!