EcoFlow 160W Hordozható Napelem

129.900 Ft (nettó 102.283 Ft)

Hordozható és összecsukható –
Az EcoFlow 160 W-os napelem hordozható, összecsukható és kompakt, mindössze 7 kg. A kempingezéstől a szabadtéri tevékenységekig használhatja a napelemet és másodpercek alatt rögzítheti a panelt.

Intelligens napenergia –
Az EcoFlow 160 W-os napelemet úgy tervezték, hogy a nap bármely szakában maximális teljesítményt kínáljon, ha EcoFlow erőművel párosul. A napelem magas, 21-22%-os konverziós hatásfokkal rendelkezik és az EcoFlow MPPT erőmű-algoritmus segítségével jobb teljesítményt biztosít hideg és felhős környezetben is más napalemekhez képest.

Tartós, por- és vízálló –
Az EcoFlow 160 W-os napelem IP68 besorolású por- és vízállósággal rendelkezik, így ideális szabadtéri tevékenységekhez, például kempingezéshez és túrázáshoz. Az ETFE fólia extra védelmet nyújt az ultraibolya fény ellen, meghosszabbítva a termék élettartamát.

Kickstand tok –
Védelmet nyújt a napelemnek szállítás közben. A hordtáska kitámasztóként is funkcionál, amely lehetővé teszi a napenergiát tetszőleges irányba való elhelyezését, így több napelem panelt is össze lehet kötni akadályok nélkül.

Az árak bruttó árak

100% biztonságos vásárlás

Megbízható garancia

Ingyenes szállítás 100.000 Ft. felett

Legyen felelős energia felhasználó bárhol is van. Az EcoFlow 160 W-os napelem bőséges és zöld energiát biztosít útközben.

Univerzális

Vízálló

Összecsukható

Hordozható

Hordozható

Hordja ezt a 7 kg-os panelt egy olyan tokban, amely állványként is funkcionál, így a legjobb szögben töltheti napelemét.

Még sok Napot

A prémium monokristályos szilícium cellák magas, 21-22%-os konverziós hatékonyságot biztosítanak. 

Úgy készült, hogy ellenálljon a viharnak.

160 W-os hordozható napelemünk zivatar közben is képes tovább gyűjteni az energiát. A védő ETFE fóliával és a magas, 68-as IP-ellenállási szinttel a napelemek ellenállnak a nedves környezettől a száraz és poros környezetig.

Mi van a dobozban

1. 160W-os napelem 2. 160 W-os napelem táska 3.  110 W-os napelem használati útmutató

Specifikációk

Kibontott méretek

157 x 68 x 2,4 cm

Hajtogatott méretek

42 x 68 x 2,4 cm

Súly

5,6 kg

Garancia

12 hónap

Névleges teljesítmény

160 W (± 5 W)

Hatékonyság

21%–22%

Nyitott áramköri feszültség

21,4 V (Vmp 18,2 V)

Rövidzárlati áram

9,6 A (imp. 8,8 A)

Akkumulátor

Monokristályos szilícium

Működési és tárolási hőmérséklet

-20°C és 85°C között

Gyakran Ismételt Kérdések

Kompatibilis az összes EcoFlow hordozható erőművel és bármely más hordozható erőművel, amely solar kábellel csatlakoztatható.

A napelemes nyomkövető szintén napkábellel csatlakozik a hordozható erőműhöz, és ugyanúgy sorba vagy párhuzamosan csatlakoztatható, mint a napelemek.

Csak egy napelemet tud befogadni.

A Solar Tracker IP54-es vízállósági besorolással rendelkezik.

A Solar Tracker a csatlakoztatott napelemről veszi az áramot, hogy feltöltse az akkumulátorát, ami azt jelenti, hogy akkor is képes forogni, ha a napfény nem olyan nagy.

Ne maradj le

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy további tippeket kaphass a fenntartható életmódról és időben értesülj exkluzív ajánlatainkról!