EcoFlow 220W Hordozható Napelem

189.900 Ft (nettó 149.528 Ft)

Kettő az egyben –

Az EcoFlow 220 W-os kétoldalú hordozható napeleme kettő az egyben. A 220 W-os elsődleges oldallal és a 155 W-os hátsó oldallal a környezeti megvilágítás érdekében akár 25%-kal több napenergiához juthat, és még gyorsabban töltheti fel hordozható napenergiával működő eszközeit. Próbáljon ki egy tükrözött felületet, és akár 80%-kal több energiához juthat.

Edzett üveg. Tartósra épített –

A vékony, egyrészes edzett üveg kialakításnak köszönhetően ötször szívósabb, mint a hasonló panelek, és akár 300°F-ig is ellenáll a hőnek.

Kompakt. Hordozható –

Ez egy hordozható napelem, amelyet kompaktra terveztek. 10%-kal kisebb, mint a hasonló 220 W-os panelek, helyet takarít meg vékonyabb edzett üveggel, és kevesebb felületet igényel ugyanazon bemenethez .

Több, mint egy hordozó táska –

Saját hordozó táskával rendelkezik, így bárhová magával viheti. Ha megérkezik úti céljához, egyszerűen bontsa ki, és használja támasztékként, hogy megfelelő napfényt begyűjthesse készüléke.

Vízálló –

Ezzel a panellel magasabbra tettük a lécet. Teljesen víz- és porálló. Eső, szél vagy napsütéses panele IP68-as vízállósági besorolással biztonságos.

Az árak bruttó árak

100% biztonságos vásárlás

Megbízható garancia

Ingyenes szállítás 100.000 Ft. felett

Hordozható napelemek

Fenntartható napenergiával lássa el mindennap használt elektromos készülékeit otthon és hálózaton kívül.

Több energia a kettő az egyben kétoldalú kialakítással.

Az EcoFlow 220 W-os kétoldalú hordozható napeleme kettő az egyben. A 220 W-os elsődleges oldallal és a 155 W-os hátoldallal a környezeti megvilágítás érdekében akár 25%-kal több napenergiát rögzíthet, és még gyorsabban töltheti fel hordozható generátorát.

Tartósra építve.

A vékony, egyrészes edzett üvegkialakítás ötször keményebbé teszi, mint a hagyományos edzett üveg fele vastagságú hasonló panelek. Akár 300°C-ig is ellenáll a hőnek, nyugodtan kijelenthető, hogy remekül ellenáll a környezeti hatásoknak.

4X nagyobb hátsó oldali hőelvezetés

<10% teljesítménycsökkenés 10 év alatt

*A szabványos napelemekhez képest.

Hordozható.

Hordozható napelem, amelyet az alapoktól kezdve kompaktra terveztek. 10%-kal kisebb, mint a hasonló 220 W-os panelek, helyet takarít meg vékonyabb edzett üveggel, és kevesebb felületet igényel ugyanazon bemenethez.

Több, mint egy hordozó táska.

Saját hordozó táskával rendelkezik, így bárhová magával viheti. Ha megérkezik úti céljához, egyszerűen bontsa ki, és használja támasztékkal, hogy megfelelő napfényt érjen el. 

És vízálló is.

Ezzel a panellel magasabbra tettük a lécet. Teljesen víz- és porálló. Eső, szél vagy napsütéses panele IP68-as vízállósági besorolással biztonságos.

Mi van a dobozban

1. 220 W-os kétoldalú napelem 2. 220 W-os kétoldalú napelem védőtok (kitámasztó) 3. 220 W-os kétoldalú napelem használati útmutató és jótállási jegy 4. Bepattintó kampók

Specifikációk

Névleges teljesítmény

220 W elülső/155 W hátsó oldal

Akkumulátor

Monokristályos szilícium

Hatékonyság

22-23%

Méretek

82 * 183 * 2,5 cm (32,3 * 72,0 * 1,0 hüvelyk)

Nyitott áramköri feszültség

21,8 V (Vmp 18,4 V)

Rövidzárlati áram

13A (Imp 12.0A) első oldal/ 8.8A (Imp8.4A) hátsó oldal

Súly (napelem)

kb. 9,5 kg

Gyakran Ismételt Kérdések

Kompatibilis az összes EcoFlow hordozható erőművel és bármely más hordozható erőművel, amely solar kábellel csatlakoztatható.

A napelemes nyomkövető szintén napkábellel csatlakozik a hordozható erőműhöz, és ugyanúgy sorba vagy párhuzamosan csatlakoztatható, mint a napelemek.

Csak egy napelemet tud befogadni.

A Solar Tracker IP54-es vízállósági besorolással rendelkezik.

A Solar Tracker a csatlakoztatott napelemről veszi az áramot, hogy feltöltse az akkumulátorát, ami azt jelenti, hogy akkor is képes forogni, ha a napfény nem olyan nagy.

Ne maradj le

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy további tippeket kaphass a fenntartható életmódról és időben értesülj exkluzív ajánlatainkról!