EcoFlow 400W Hordozható Napelem

359.900 Ft (nettó 283.386 Ft)

Nagy hatékonyságú napelemek –

Ez az egyrészes, összecsukható 400 W-os napelem tökéletes otthoni használatra, kempingezéshez és hálózaton kívüli élethez. A magas napenergia-teljesítménynek és a 23%-os megnövelt hatásfoknak köszönhetően még gyorsabban töltheti fel hordozható erőművét, mint korábban.

Praktikus –

A védőtok kényelmesen kihajtható egy stabil állványba, amely 40-80° között állítható, így a napelem a legtöbb napenergiához juthat.

Tartós és könnyű –

Hajlékony EVA rétegekből és tartós üvegszálból készült, hogy egyesítse a rugalmas napelemek sokoldalúságát a merev napelemek erejével. Mindössze 16 kg súlyú, könnyű kialakításának és beépített vállpántjának köszönhetően ideális a szabadtéri kalandozók számára.

Időjárásálló –

Minden monokristályos szilícium cellát ETFE fólia borít, amely véd a törmeléktől, szennyeződéstől és víztől. Az IP68 vízálló besorolásával ez a hordozható napelem minden időjárási körülmények között biztonságosan működik, tökéletes kempingezéshez és tetőtéri használatra.

Összecsukható és hordozható –

Ez a kompakt kialakítású 400 W-os napelem helyet takarít meg az utazáshoz és a tároláshoz. Könnyen beállítható a hordozható erőmű feltöltéséhez. Ha készen áll az indulásra, gyorsan csukja le a panelt, és csúsztassa be a védőtokba, hogy berakja kisteherautójába vagy autójába.

Az árak bruttó árak

100% biztonságos vásárlás

Megbízható garancia

Ingyenes szállítás 100.000 Ft. felett

A napfényt tiszta, megújuló energiává alakíthatja a 400 W-os hordozható napelemekkel, amelyek tökéletesek kempingezéshez, lakóautókhoz és otthoni használatra.

Univerzális

Vízálló

Összecsukható

Hordozható

400 W-os hordozható napelemek

400 W-os hordozható napelemünk magas napenergia-teljesítményt, átalakítási hatékonysági besorolást és kényelmesen összecsukható kialakítást kínál, így bármikor készen áll a használatra.

Magas szoláris teljesítmény és összecsukható kialakítás

Gyorsabb töltés, bárhová is megy.

Egyedülálló összecsukható kialakítású, 400 W-os napelemünk egyesíti az erőteljes energiatermelést a hordozhatósággal. A magasabb, 23%-os szoláris konverziós hatásfok elérése érdekében több gyűjtősínes monokristályos cellát is használ, így még több energiához jut a hordozható erőmű feltöltéséhez.

Praktikus állvány

Optimalizálja energiáját.

Az EcoFlow 400 W-os napeleme egy védőtokkal van ellátva, amely masszív tartóállványként is funkcionál. Egyszerűen állítsa fel paneljét bárhol, és kényelmesen állítsa be a szögét, hogy a lehető legtöbb napfényt érje el.

Készen áll a szabadban való működésre.

A tartós és rugalmas anyagokból készült hordozható napelem tökéletes a hálózaton kívüli élethez és utazáshoz. Többrétegű kialakítása nagy ütésállóságot biztosít a folyamatos kültéri használatra, míg 16 kg-os könnyű súlya egyszerű kempingbe szállítást tesz lehetővé. A hordtáskába ágyazott merev réteg megóvja a panelt a túlhajlástól, amikor hordozza vagy tárolja.

Arra tervezték, hogy kiállja a vihart.

400 W-os napelemünk még felhőszakadás közben is képes energiát gyűjteni. Az ETFE védőfóliával és a magas, 68-as IP-ellenállósági szinttel a napelemek a párás és nedves, illetve a száraz és poros környezetet is elviselik.

Vigye magával bárhova.

Az EcoFlow 400 W-os napeleme könnyen kötelező elemévé válik  kempingezés vagy lakóautós kirándulásakor. A kompakt kialakítás értékes helyet takarít meg egyéb csomagjai számára. Ha készen áll a következő kalandra, egyszerűen csukja le a panelt, és tárolja a kisteherautójában.

Mi van a dobozban

1. 400W-os napelem 2. Kickstand tok 3.  Felhasználói kézikönyv

Specifikációk

Névleges teljesítmény

400W

Akkumulátor

Monokristályos szilícium

Hatékonyság

22,60%

Méretek

41,7*93,1*0,98 hüvelyk (105,8*236,5*2,5 cm)

Nyitott áramköri feszültség

48V (Vmp 41V)

Rövidzárlati áram

11A (Imp 9,8A)

Súly (napelem)

kb. 16 kg

Súly (kickstand tokkal)

kb. 19 kg

Gyakran Ismételt Kérdések

Kompatibilis az összes EcoFlow hordozható erőművel és bármely más hordozható erőművel, amely napkábellel csatlakoztatható.

A napelemes nyomkövető szintén napkábellel csatlakozik a hordozható erőműhöz, és ugyanúgy sorba vagy párhuzamosan csatlakoztatható, mint a napelemek.

Csak egy napelemet tud befogadni.

A Solar Tracker IP54-es vízállósági besorolással rendelkezik.

A Solar Tracker a csatlakoztatott napelemről veszi az áramot, hogy feltöltse az akkumulátorát, ami azt jelenti, hogy akkor is képes forogni, ha a napfény nem olyan nagy.

Solar Trackerünk támogatja a harmadik féltől származó napelemeket, amelyek legfeljebb 94,4 x 43,3 hüvelyk (2,4 x 1,1 m) és 55,1 font (25 kg) méretűek.

 1. Kérjük, vegye figyelembe, hogy a hordozható napelemeket kültéren kell elhelyezni. Nem tudják feltölteni az erőművet, ha beltérben, napfény nélkül helyezik el.
 2. Ellenőrizze, hogy van-e csatlakozási probléma, majd próbálja meg újra.
 3. Ellenőrizze, hogy a bemeneti feszültség és áramerősség megfelel-e a hordozható tápegység specifikációjának. Ellenőrizze azt is, hogy a pozitív és negatív csatlakozók fordítva vannak-e csatlakoztatva.
 4. Ellenőrizze a kijelzőn a hibaüzeneteket, és ennek megfelelően oldja meg a problémát.
 5. A 3 méternél hosszabb, harmadik féltől származó kábeleknek 6,5 mm átmérőjű kábelköteggel és 4 mm² vezetékátmérővel kell rendelkezniük, különben a kijelző képernyőjén nem jelenik meg a bemeneti teljesítmény.
 6. Ha a fenti lépések kipróbálása után sem működik megfelelően a hordozható napelemes panel, csatlakoztassa a hordozható tápegységet egy autós konnektorhoz az XT60 porton keresztül. Forduljon segítségért az ügyfélszolgálathoz, és küldjön videót az elvégzett lépésekről.

A töltési teljesítményt a fény erőssége és szöge befolyásolja. A kimeneti teljesítmény növeléséhez válasszon olyan napszakot, amikor a legerősebb a napfény (dél körüli órák), és a hordozható napelemet 90°-ban a nap felé állítsa. Próbálja meg nem használni a hordozható napelemet felhős napokon vagy árnyékos területeken.

A hordozható napelemek tárolásakor ügyeljen arra, hogy a hordozható napelemeket összehajtogassa, majd úgy tegye a táskába, hogy a csatlakozódoboz és a kábelköteg felfelé nézzen.

 1. A hordozható napelemek működési hőmérséklettartománya -20 és 85 °C (-4 és 185 °F) között van. Használat közben óvatosan bánjon velük, és kerülje el, hogy leejtse, kilyukassza vagy meghajlítsa őket.
 2. Ne használja a hordozható napelemeket felhős vagy esős napokon. Nem ajánlott a hordozható napelemek használata, ha a fényerő alacsony, mert a felvett teljesítmény nagyon alacsony.

Igen, ha a napelem (1) ugyanazokkal a napelem-csatlakozókkal rendelkezik, és (2) a kimeneti áramerősség, feszültség és teljesítmény olyan, hogy az EcoFlow hordozható tápegység támogatni tudja.

Igen, ha azok (1) ugyanolyan napelem-csatlakozókon keresztül csatlakoztathatók, és (2) támogatják azt az áramerősséget, feszültséget és teljesítményt, amelyet az EcoFlow napelem kimeneti teljesítménye.

 1. A legtöbb napenergiát úgy kapja, ha a panelt merőlegesen a nap felé fordítja, anélkül, hogy akadályok, például fák vagy üveg kerülnének közéjük.össze
 2. Használja a hordtáskát, hogy a hordozható napelemeket ferdén állítsa be, amikor a nap alacsonyabban áll az égen (kora reggel vagy késő délután), és a déli órákban fektesse őket laposan.

3. A hordozható napelemek akkor a leghatékonyabbak, amikor a nap magasan áll az égen

Monokristályos szilíciumból készülnek, amely hatékonyabb, mint a polikristályos. Az olyan új anyagok, mint az EVA és az ETFE védelmet nyújtanak a magas hőmérséklet, a korrózió, a napfény, valamint a sérülések ellen, ami biztosítja, hogy hosszú ideig használhatók a szabadban. IP67-es vízállósági besorolással rendelkeznek, és ellenállnak a pornak és az UV-sugárzásnak is.

 1. A hordozható napelem kimeneti teljesítménye erős, függőleges napfényben a névleges teljesítmény kb. 80%-a. Például egy 110W-os hordozható napelem panel kimeneti teljesítménye körülbelül 90W.
 2. Részben felhős időben körülbelül 20-30W.
 3. Felhős időben 5-10W.
 4. Esőben/este: 0W

 

Ha a hordozható napelem jelenlegi bemeneti teljesítménye nagyon alacsony, a napenergiával történő töltés nem ajánlott. A készenléti áramfogyasztás nagyobb lehet, mint a bemeneti teljesítmény, ami az akkumulátor feszültségének szivárgását és az akkumulátor károsodását okozhatja.

Ne maradj le

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy további tippeket kaphass a fenntartható életmódról és időben értesülj exkluzív ajánlatainkról!