EcoFlow DELTA 2 Max hordozható tápegység

789.900 Ft (nettó 621.969 Ft)

Az árak bruttó árak

100% biztonságos vásárlás

Megbízható garancia

Ingyenes szállítás 100.000 Ft. felett

LEÍRÁS

EcoFlow Delta 2 Max

Innovatív áramforrást keres? Az EcoFlow Delta 2 Max az új szabvány az újratölthető áramfejlesztők között.

Kiemelkedik a 2048 Wh-s kapacitásával, amely 6144 Wh-ra bővíthető. Garantálja a legmagasabb szintű teljesítményt, mi több, bárhol és minden helyzetben áramot biztosít, még hálózati hiba esetén is. A készülék X-Boost technológiát használ, ami azt jelenti, hogy akár 3100 watt teljesítményű berendezéseket is képes táplálni. A Delta 2 Max a legjobb minőségű LFP akkumulátorokkal is fel van szerelve, biztosítva a lehető leghosszabb élettartamot. Az EcoFlow segítségével minden helyzetre fel lesz készülve!


Legújabb technológia


A szabványos generátorokhoz képest a Delta 2 Max két 400 wattos panellel vagy négy 220 wattos panellel táplálható. Ez egy teljesen környezetbarát megoldás. Mi több, nem termel veszélyes gázokat, ami azt jelenti, hogy könnyen használható beltérben. A Delta 2 Max az összes EcoFlow eszközzel való kompatibilitásában tűnik ki, így létrehozhatja saját otthoni ökoszisztémáját.


Gyors és megbízható töltés az X-Streamnek köszönhetően


Az EcoFlow generátort nagy, 2048 Wh-s kapacitása jellemzi, amely 6144 Wh-ra bővíthető. Így nem kell attól tartania, hogy elfogy a fontos eszközei áramellátása. Ráadásul az X-Stream technológiának köszönhetően a Delta 2 Max biztonságosan és gyorsan töltődik 0-ról 80%-ra mindössze 53 perc alatt. Használhatja a gyors napelemes töltést is az erejének megújításához, amely lehetővé teszi, hogy mindössze 2-3 óra alatt helyreálljon 0-ról 100%-ra!


Tápellátás háztartási gépekhez


Aggódik amiatt, hogy a generátor nem tudja táplálni a készülékeit? Az EcoFlow-val ez a probléma megszűnik! A Delta 2 Max a készülékek 99%-át (legfeljebb 13-at egyszerre) képes táplálni, akár 2400 watt kimeneti teljesítménnyel. Sőt, az X-Boost technológiának köszönhetően egyes készülékeket 3100 wattig is képes lesz táplálni. Ezáltal a Delta 2 Max képes lesz árammal ellátni olyan készülékeket, mint a hegesztők, vízmelegítők, hajszárítók, hűtőszekrények és még sok más!

Kiváló minőségű akkumulátor


A Delta 2 Max a hosszú és kényelmes használatot szem előtt tartva készült, ezért a legjobb minőségű LFP akkumulátorokat használja. A lehető leghosszabb élettartamot biztosítják. Az EcoFlow generátor akár 3000 életciklust mutat, mielőtt eléri a 80%-os kapacitást. Ez a készülék napi használat mellett akár 10 évig is megbízható áramellátást biztosít Önnek.


Sürgősségi tápegységek


Mi a helyzet az előre nem látható vészhelyzetekben? A Delta 2 Max-szal fel lesz készülve rájuk! Áramkimaradás esetén az erőmű 30 ms-nál rövidebb idő alatt automatikusan akkumulátoros üzemmódra vált. Sőt, akár 13 eszköz stabil áramellátását biztosítja egyszerre, így nem kell megszakítania a munkáját vagy a családjával együtt töltött időt.


Biztonság


A használat teljes biztonsága érdekében az EcoFlow Delta 2 Max erőmű biztonságos és tartós anyagokból készült. Sőt, erős és egy darabból álló felépítése is megkülönbözteti, amely ellenáll az erős ütéseknek és leeséseknek. Háza a legmagasabb tűzállósági osztályt mutatja. Ezenkívül minden port megerősített, hogy nagyobb kopásállóságot biztosítson, a kábelek pedig rézbevonatúak és polimerbe vannak csomagolva a jobb hűtés és tartósság érdekében.


Könnyű vezérlés


Ne féljen a bonyolult műveletektől sem. A Delta 2 Max intelligens vezérlést használ egy alkalmazáson keresztül Wi-Fi vagy Bluetooth funkción keresztül. Csak töltse le telefonjára! Segítségével személyre szabhatja az energiafogyasztás kezelését, egyszerűen beállíthatja a vésztápellátást vagy beállíthatja a váltakozó áramú töltés sebességét, miközben a készülék működésének hangerejét állíthatja. Az EcoFlow alkalmazással pénzt takaríthat meg az energiaköltségeken!


Használati kényelem


A Delta 2 Max nemcsak praktikus eszköz, de kényelmes is használni. Szállítása nem okoz gondot, hiszen 23 kg súlyú, ami 30%-kal könnyebb, mint egy normál erőmű. Nem kell aggódnia a kellemetlen zaj miatt sem, mivel a készülék legfeljebb 30 dB-t bocsát ki – ez fele annyi hangot, mint egy ventilátor. Az EcoFlow segítségével élvezheti otthoni energiaforrását!

IN THE BOX

  • EcoFlow Delta 2 Max x1
  • AC töltőkábel x1 
  • Autós töltőkábel x1
  • Használati utasítás x1

PARAMÉTEREK


Gyártó EcoFlow
Modell Delta 2 Max
Kapacitás 2048 Wh (6144 Wh-ra bővíthető)
Súly 23 kg
Méret 49,7×24,2×30,5 cm
AC bemenet X-Stream 2300W, 10A
DC kimeneti port

2 × USB-A / 2 × USB-A gyorstöltés / 2 × USB-C (100 W) / 1 × autós konnektor / 2 × DC5521

Napenergia Max. 1000 watt, 11 V-60 V, max. 15 A; 500 watt portonként
AC kimenet 4 kimenet, 2400 W (4800 W növekedés), X-Boost 3100 W
Élettartam 80% kapacitásig”}”>3000 ciklus >80% kapacitásig

Ne maradj le

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy további tippeket kaphass a fenntartható életmódról és időben értesülj exkluzív ajánlatainkról!