A DELTA Pro hordozható otthoni akkumulátor 3,6 kWh kapacitással rendelkezik, amely egészen 25 kWh-ig bővíthető. A Smart Home Panelen keresztül közvetlenül integrálhatod otthoni áramköreidhez. Ideális otthoni energiatartalékoláshoz.

Szinte bármit képes ellátni energiával. A DELTA Pro vezető szerepet tölt be az iparágban a váltakozó áramú kimenet tekintetében. A 3600W-os teljesítményével olyan nagy igénybevételű készülékeket is képes ellátni árammal, mint a szárítók, légkondicionáló egységek és sok más. Még több teljesítményre van szükséged? Párosíts össze két egységet, és a Smart Home Panel segítségével elképesztő 7200W teljesítményt érhetsz el.

Bővíthető ökoszisztéma. A DELTA Pro több mint egy hordozható tápegység. Bővítheted az áramellátásod extra akkumulátorokkal, Smart Generátorokkal és még a Smart Home Panellel is összekötheted. Mindezt lenyűgöző egyszerűséggel irányíthatod, akár a DELTA Pro távirányítóval, vagy az EcoFlow alkalmazással a telefonodon.

A világ leggyorsabban töltő hordozható erőműve. A DELTA Pro-val hatféleképpen töltheted elektromos eszközeid. Az első akkumulátor, amit elektromos autó töltőállomásról is tölthetsz, sőt, a Multicharge funkciónak köszönhetően egyszerre több bemenettel is töltheted az akkumulátort, így akár 6500W-os gyorstöltést érhetsz el. Ez az iparági aranyszabvány.

A világ leggyorsabban töltő hordozható erőműve. A DELTA Pro-val hatféleképpen töltheted elektromos eszközeid. Az első akkumulátor, amit elektromos autó töltőállomásról is tölthetsz, sőt, a Multicharge funkciónak köszönhetően egyszerre több bemenettel is töltheted az akkumulátort, így akár 6500W-os gyorstöltést érhetsz el. Ez az iparági aranyszabvány.

Bemutatjuk a világ első hordozható otthoni akkumulátorát, mely bővíthető ökoszisztémát kínál az otthoni energiatartalékoláshoz, intelligens energiagazdálkodáshoz, alacsonyabb energiaszámlákhoz és még sok minden máshoz. Az EcoFlow DELTA Pro a következő lépés a hordozható energiaellátási technológiában, amely energiabiztonságot és függetlenséget kínál Neked, bárhol is legyél.

Energia bármilyen helyzetre

Legyen szó kiegészítő áramellátásról, vagy napokig tartó extrém áramszünetekről, A DELTA Pro 25 kWh kapacitású áramellátást biztosít. Ezzel bármilyen helyzetre biztosítva van az áramellátásod.

Az összes váltakozó áramú kimenet, amire szükséged lehet

Egyetlen DELTA Pro egység 3600W váltakozó áramú kimenettel rendelkezik, sőt, az X-Boost technológiával még tovább, 4500W-ra bővítheted a teljesítményét. Tápláld a nagy igénybevételű elektromos eszközeid 99,99%-át otthonodban, a szabadban, vagy munkahelyeden. A Smart Home Panel segítségével akár két egységet is össze párosíthatsz, így 7200W teljesítményt érhetsz el.

A világ leggyorsabban töltő hordozható energiaállomása

Töltsd eszközeid rekordot döntő sebességgel, a Multicharge funkcióval, 6500W-os teljesítménnyel. A 6500W-os tápláláshoz az alábbi töltési lehetőségek közül választhatsz.

Teljes töltöttség 1.9 óra alatt

Az EcoFlow X-Stream töltési technológiája nem csak gyors, de biztonságos is. Az akkumulátor-kezelő rendszer gondoskodik a biztonságról és a hosszú élettartamról, miközben a DELTA Pro-t teljesen feltöltheted egy szabványos hálózati konnektorból 1,9 óra alatt*.

Töltsd fel a DELTA Pro-t világszerte többezer elektromos autó töltőállomásról

A hordozható töltőállomásod most először töltheted fel a világszerte többezer elektromos autó töltőállomás egyikéről. Ezelz az egyedülálló töltési módszerrel akár 3000W-os gyorstöltést érhetsz el útközben.

Megújuló energia 1600W-os napelemes töltéssel

Az EcoFlow napelemes termékcsaládja költséghatékony megújuló energiaforrást biztosít Neked, hogy sose maradj áramellátásban nélkül. A napenergia segítségével mindössze 2,8-5,6 óra alatt töltheted fel a DELTA Pro készüléked. A DELTA Pro széles, 11-150V közötti feszültségtartományban működik, így kompatibilis a harmadik féltől származó, MC4 csatlakozóval rendelkező napelemek 90%-ával. Ha pedig az időjárás kiszámíthatatlanná válik, az intelligens, maximális teljesítménypont-követés (MPPT) automatikusan beállítja a napelemet, így bármely napszakban maximalizálhatod a napenergia-termelését.

Vészhelyzeti energiatartalék az EcoFlow tartalék generátorral

Az EcoFlow Smart Generátor vészhelyzeti opcióként szolgál, amely integrálható a DELTA Pro ökoszisztémájába. Automatikusan elindul, amikor a DELTA Pro alacsony töltöttségi szintre kerül, újratölti a DELTA Pro-t, és magától leállítja a motort, amint a DELTA Pro teljes töltöttségi szintre kerül. A hagyományos gázgenerátorokhoz képest az EcoFlow Smart Generátor kevesebb energiaveszteséget, gyorsabb töltést és nagyobb hatékonyságot biztosít.

Évekig tartó akkumulátor

A DELTA Pro vadonatúj, 6500 ciklusos lítium-ion akkumulátorral rendelkezik, ami azt jelenti, hogy a DELTA Pro-t évekig használhatja, mielőtt a készülék eléri az eredeti kapacitás 50%-át. Az EcoFlow akkumulátor-kezelő rendszer valós idejű elemzést és szabályozást biztosít a feszültség, az áram és a hőmérséklet tekintetében. Ez az egyedülálló védelmi mechanizmus teszi a DELTA Pro-t hihetetlenül biztonságos és hatékony otthoni akkumulátorrá.

Többféle vezérlés és felügyelés

Vezérelheted a DELTA Pro-t akár magán a készüléken, akár a távirányító tartozékkal, vagy az EcoFlow alkalmazáson keresztül, amelyrengeteg testreszabási lehetőséget biztosít. Az alkalmazáson keresztül hozzáférhetsz a teljesítménybeállításokhoz, például a töltési és kisütési szintekhez, a váltóáramú töltési sebességekhez, vezérelheted a Smart Generátort és még sok minden mást.

A világ első otthoni hordozható akkumulátoros ökoszisztémája

A DELTA Pro bővíthető ökoszisztémája biztosítja az áramellátást áramkimaradások esetén, testreszabható energiát ad éjjel-nappal, és alacsonyabb energiaszámlákat tesz lehetővé. Hogyan éri el mindezt? Extra akkumulátorok, intelligens generátorok, napelemes nyomkövető, szélturbina, intelligens otthoni panel és még sok minden más segítségével. A DELTA Pro ökoszisztéma a tartalék energiától kezdve a hálózattól való függőségének zöld alternatívákkal való csökkentéséig a Te igényeidhez igazítható.

EcoFlow Smart Home Panel

Az új EcoFlow Smart Home Panel a DELTA Pro otthoni akkumulátor ökoszisztéma szíve. Akár két DELTA Pro egységet is integrál 10 otthoni áramkörrel. Minden DELTA Pro-t csatlakoztathatsz további akkumulátorokhoz, napelemekhez vagy intelligens generátorokhoz, így áramszünetmentes áramellátást biztosít áramkimaradások idején, intelligens energiagazdálkodást a kritikus fogyasztók számára, és alacsonyabb energiaszámlákat.

Megszakítás nélküli otthoni áramellátás

A gyors, 20 ms-os átkapcsolási idővel a DELTA Pro és az intelligens otthoni panel áramszünet alatt is képes fenntartani az áramellátást. Mindeközben az EcoFlow alkalmazás folyamatosan tájékoztat, és lehetővé teszi az eszközprioritások kiválasztását és módosítását.

Intelligens energiagazdálkodás

Az EcoFlow DELTA Pro ökoszisztéma éjjel-nappal tárolja az energiát, csökkentve ezzel a hálózattól való függőséget. Az EcoFlow Smart Home Panel segítségével közvetlenül integrálódik otthonodba. Az EcoFlow alkalmazás intelligens bontást ad energiafelhasználási szokásaidról, továbbá bármilyen típusú helyzethez testre szabhatod az energiafelhasználást.

Egyszerűbbé teszi a lakókocsis életstílust

A DELTA Pro-val bárhová magaddal viheted otthonod. Kerekekkel és bőröndszerű, kihúzható fogantyúval rendelkezik, ami megkönnyíti a szállítást. Ha pedig teljes áramellátási megoldást keresel a lakóautós kirándulásokhoz és a szabadtéri kalandokhoz, a DELTA Pro 30A Anderson porttal és váltakozó áramú konnektorokkal rendelkezik.

Komolyan vehető energia

A DELTA Pro nem csak otthoni tartalékenergiát és hálózaton kívüli áramellátást biztosít, de bármilyen típusú professzionális munkához biztonságos áramforrást nyújt. Akár otthon, akár a szabadban dolgozol, a barkácsolástól a professzionális projektekig, a DELTA Pro segít a munka elvégzésében.

A doboz tartalma

1.DELTA Pro 2.Váltakozó áramú töltőkábel 3.Autós töltőkábel 4.Napelemes töltőkábel 5.DC5521 – DC5525 kábel 6.Fogantyúfedél 7.DELTA Pro Smart Generátor Adapter 8.Felhasználói útmutató

Gyakran feltett kérdések

A DELTA Pro és a hozzá tartozó extra akkumulátor együttes töltésekor a váltóáramú, a napelemes és a Smart Generator módszerek kombinálásával 6500 W maximális töltési sebességet érhetsz el. A DELTA Pro egyetlen egység esetén a szokásos fali konnektorokban (2900W max.), elektromos autó töltőállomáson (3400W max.)/Smart Home Panellel (3000W max.) tölthető.

A választott napelemek kombinált feszültségétől és áramától függ. Addig jó, amíg a napelemek MC4 csatlakozókat használnak, és a kombinált feszültségük és áramuk 11-150 volt és 15 amper alatt van.

Először is győződjön meg arról, hogy a DELTA Pro csatlakozik az EcoFlow alkalmazáshoz az internet módban. Másodszor, válassza ki a frissíteni kívánt DELTA Pro beállításai között a Firmware szakaszt. Ellenőrizze a legújabb firmware-t, és kövesse a frissítés befejezéséhez szükséges lépéseket.

Műszaki adatok

Vélemény, hozzászólás?

Ne maradj le

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy további tippeket kaphass a fenntartható életmódról és időben értesülj exkluzív ajánlatainkról!