EcoFlow RIVER 2 Max

189.899 Ft (nettó 149.527 Ft)

0-100%-os töltés mindössze 60 perces töltéssel.

Az ultragyors, 60 méteres töltéssel mindig készen áll a következő kiruccanásra. Csak 1 óra alatt töltse fel 0-100%-ra a hálózati aljzat használatával. Ötször gyorsabb, mint az ipari szabvány, és 38%-kal gyorsabb, mint az előző generáció.

Biztonságos és megbízható 10 évig használható.

Több mint 3000+ akkumulátoros 100%-os ciklussal a RIVER 2 Max szinte minden nap használható, nagyjából tíz évig. Az LFP akkumulátor kémiája nemcsak hosszú élettartamot biztosít. Megbízhatóbb, hatékonyabb és biztonságosabb még magas hőmérsékleten is. A RIVER 2 Max az egyik leghosszabb garanciával rendelkezik az iparágban, így a következő 5 évre védjük Önt.

Töltés korlátlanul.

A négy sokoldalú töltési lehetőséggel gondoskodtunk arról, hogy a RIVER 2 Maxot szinte bárhol tölthesse. Töltsön váltóáramú konnektorról az ultragyors, 1 órás töltés érdekében, töltsön útközben autós töltéssel, és kapcsoljon ki hálózatról vagy zölden a napelemes gyorstöltéssel. A RIVER 2 Max egy teljesen új töltési lehetőséggel rendelkezik, az USB-C-vel. Csatlakoztassa és kényelmesen töltse bárhol, ahol van konnektor.

Az alapvető készülékek akár 80%-át is működtetheti.

Az 500 W-os kimeneti teljesítménynek köszönhetően a RIVER 2 Max a legtöbb alapvető készülék igényeknek eleget tesz. De miért nem emelné a teljesítményt egy másik szintre az X-Boost móddal? Kapcsolja be az akár 1000 W teljesítményű készülékekhez, beleértve a porszívót vagy a szendvicssütőt is.

Fogja-menjen-és-töltsön.

A RIVER 2 Max könnyű, mindössze 3,5 kg-os súlyával és könnyen hordozható kialakításával zökkenőmentes használatot tesz lehetővé útközben.

Alapvető otthoni biztonság a 30 ms-os átkapcsolási móddal.

Készítse fel készülékeit váratlan kimaradásokra! Gyors, 30 ms-os átkapcsolási sebességével a RIVER 2 Max folyamatosan üzemben tartja a nélkülözhetetlen elektromos készülékeit.

Erő a keze ügyében.

Használja az EcoFlow alkalmazást a RIVER 2 Max vezérléséhez és felügyeletéhez a telefon kényelméből. Csatlakozzon Wi-Fi vagy Bluetooth segítségével a közeli vagy távoli használathoz.

Az árak bruttó árak

100% biztonságos vásárlás

Megbízható garancia

Ingyenes szállítás 100.000 Ft. felett

Erő. Soha nem volt ilyen könnyű

Töltés 0-100% 1 óra alatt

A valaha volt leggyorsabb töltési sebesség.

A RIVER 2 Max felülmúlja az iparági töltési sebességszabványt, mindössze 60 perc alatt teljesen feltöltődik. Ötször gyorsabb, mint a piacon levő más hordozható generátorok, és 38%-kal gyorsabb, mint az előző generáció. Töltse fel teljesen a RIVER 2 Maxot, miközben csomagolja a csomagjait, így mindig készen áll az utolsó pillanatban tett utazásra. 

LiFePO4 akkumulátor​

Biztonságos, akár 10 évig használható.

A továbbfejlesztett, hosszú élettartamú LFP akkumulátor a RIVER 2 sorozat képes több, mint 3000-szer feltöltődni és lemerülni. Ez nagyjából 10 év mindennapi használatot jelent ami hatszor hosszabb az iparági átlagnál. Az LFP cellákkal a RIVER 2 Series biztonságos, tartós és rendkívül hatékony, még meleg hőmérsékleten is..

5 év garancia

Az iparág egyik legjobban kitejesztett 5 éves garanciájával rendelkezik.

Intelligens akkumulátor védelem

A legmodernebb akkumulátor-kezelő rendszerünk (BMS) folyamatosan figyeli a RIVER 2 Max feszültségét, áramát és hőmérsékletét, többféle védelmi szemponttal.

4 töltés mód.

Töltés bárhol.

A RIVER 2 Series feltöltésének 4 különböző módja biztosítja, hogy az újratöltési lehetőségektől függetlenül használatra készen álljon a generátor. 1 órás töltés érdekében, töltsön útközben az autós töltéssel, és a gyors napelemes töltés segítségével töltsön hálózaton kívül vagy környezetbarát módon.

AC töltés

Autó töltés

Napelemes töltés

USB-C töltés

Miért ne hasznosíthatná a megújuló energiát táborozás vagy kirándulás közben? Csatlakoztasson néhány hordozható napelemet, hogy akár 3 óra alatt is teljesen újratölthesse a hálózatról.  

X-Boost akár 1000 W-ig

Kis méret. Nagy teljesítmény.

A RIVER 2 Max AC kimenete akár 500 W-on is működhet. Egy porszívót vagy  szendvicssütőt kell működtetnie? Pörgesse fel 1000 W-ra az X-Boost móddal, hogy a fogyasztói elektronikai cikkek akár 80%-ú töltöttséggel működjenek. 

Könnyű, mindössze 6 kg

A kompakt, hordozható kialakításnak köszönhetően még soha nem volt ilyen egyszerű az utazásbarát áramellátás a hálózatról a hálózatról. Könnyű súlyával, amely 22%-kal könnyebb, mint az előző generáció, a RIVER 2 Max készen áll arra, hogy minden szabadtéri időtöltést támogasson,  az erdei kirándulástól a tengerparti grillezésig. 

<30ms EPS automatikus kapcsoló

Ultragyors otthoni biztonság.

A 30 ms-nál rövidebb átkapcsolási sebességnél nem is fogod tudni, hogy leállt az áramellátás. Használja a RIVER 2 Maxot  vészhelyzeti tápegységként éjszakai kimaradások esetén, hogy a lámpáktól az akváriumig kézben tartsa a szükséges eszközeinek energiaellátását. 

EcoFlow alkalmazás

Vezérlés kéznél.

Használja az EcoFlow alkalmazást a RIVER 2 Max vezérlésére és figyelésére, akár messziről is. Tekintse meg a töltési szinteket, szabja testre a beállításokat és állítsa be a töltési sebességet – mindezt a telefon kényelméből. 

Erő. Bárhol. Bármikor.

Mi van a dobozban

1. RIVER 2 Max 2.  DC5521 csatlakozókábel 3. Gyors üzembe helyezési útmutató

Specifikációk

Kapacitás

512Wh

Nettó súly

Körülbelül 6kg

Méretek

270 x 260 x 196 mm

AC bemenet

220-240V~ 50Hz/60Hz, 660W Max

Napelem bemenet

11-50V 13A, 220W Max

Autó bemenet

12V/24V, 8A, 100W Max

USB-C bemenet / kimenet

5/9/12/15/20V, 5A, 100W Max

DC Output

12.6V, 10A/3A/3A, 126W Max

USB-A Output

5V, 2.4A, 12W Max

AC kimenet

Tiszta szinuszhullám, összesen 500 W (1000 W túlfeszültség), 230 V ~ 50 Hz/60 Hz

Akkumulátor

LFP

Élettartam

80%+ kapacitás 3000 használat után

Töltési hőmérséklet

-10°C és 45°C között

Kibocsátási hőmérséklet

0°C és 45°C között

Optimális üzemi hőmérséklet

20°C és 30°C között

Tárolási hőmérséklet

-10°C és 45°C között (20°C és 30°C között a legjobb)

DC5521 kimenet

12,6V, 3A, 36W Max

Alkalmazásvezérlés

Wi-Fi, Bluetooth

RIVER
hordozható generátorok összehasonlítása

Gyakran Ismételt Kérdések

A töltési idő a termék LCD-képernyőjén látható, amely a legtöbb készülék töltési idejét stabil energiafelhasználás mellett megbecsülhetővé teszi.

Amikor töltődik, a hátralévő töltési idő megjelenik az LCD-képernyőn. Eközben a töltésjelző ikon elkezd forogni, a kör jobb oldalán pedig a maradék akkumulátor százalékos aránya és a bemeneti teljesítmény látható.

Kérjük, óvatosan törölje át száraz, puha, tiszta ruhával vagy papírtörlővel.

Nem találja a router wifi otthonában

 1. Nyomja meg újra az IOT gombot, hogy megpróbáljon újra csatlakozni a tápegységhez.
 2. Használjon egy másik telefon hotpotot routerként. Ha a készülék csatlakoztatható a hotspot hálózatához, az azt jelenti, hogy a router wifi nem 2,4 GHz-es. Ebben az esetben módosíthatja a router beállítását.

Amikor a hordozható tápegységét a falhoz csatlakoztatja, a hálózatról és nem az akkumulátoráról kap áramot a hozzá csatlakoztatott elektronika. Amikor a hálózatról érkező áramszolgáltatás megszűnik, például áramszünet esetén, a tápegység 30 ms-on belül automatikusan átkapcsol az akkumulátorra.

Az akkumulátorok gondozása és tárolása

 1. Kérjük, hogy a terméket 20°C és 30°C közötti hőmérsékletű környezetben, víztől, hőtől és más fémtárgyaktól távol használja vagy tárolja.
 2. Hosszú távú tárolás esetén kérjük, hogy az akkumulátort 30%-ra ürítse ki, és háromhavonta töltse fel 60%-ra; a 6 hónapnál hosszabb ideig nem töltött és nem kisütött termékekre nem vonatkozik az ingyenes termékgarancia.
 3. A biztonság érdekében kérjük, ne tárolja a terméket 45°C-nál magasabb vagy -10°C-nál alacsonyabb környezeti hőmérsékleten hosszú ideig.
 4. Az akkumulátor élettartamának meghosszabbítása érdekében kérjük, használja a terméket 20°C és 30°C közötti környezeti hőmérsékleten.

A különböző tápegységeknek különböző feltételei vannak, amelyek a ventilátor működését a ventilátor működésének megkezdésére késztetik, a RIVER sorozat esetében ezt manuálisan beállíthatja az alkalmazásban, vagy beállíthatja, hogy mindig be legyen kapcsolva.

A DELTA (1300) esetében a ventilátor akkor kapcsol be, ha a belső hőmérséklet 45°C-nál magasabb.

Igen, de kérjük, vegye figyelembe:

– Az átkapcsolót az erőmű AC kimeneti portjához kell csatlakoztatni;

– Az áramköröket le kell választani a hálózatról, mielőtt az erőmű támogatná őket;

– Az áramkörök teljes energiafogyasztása nem haladhatja meg a kimeneti névleges teljesítményt;

– A kimenet nem lesz földelve, ha az erőmű nincs csatlakoztatva a hálózathoz.

Még nincs hivatalos megoldásunk a szélturbinák töltésére. Saját kockázatra azonban lehetséges az saját készítésű megoldás. (Mindaddig, amíg a szélenergia megfelel a bemeneti XT60 portunknak és az erőművek AC bemeneti követelményeinek).

 1. A napelemet a használathoz kültéren kell elhelyezni. Ha beltérben helyezzük el, nem fog működni.
 2. Ellenőrizze, hogy nem jelenik-e meg hibaüzenet az erőmű LCD-képernyőjén. Ha van, kövesse a felszólítást a probléma megoldásához.
 3. Ellenőrizze a csatlakozás állapotát a készülék eltávolításával és újbóli csatlakoztatásával.
 4. Csak 10-25V bemeneti feszültségű és DC 10A maximális áramerősségű napelemek csatlakoztathatók párhuzamosan. Ellenőrizze, hogy a csatlakoztatott napelemek feszültsége és árama a tartományon belül van-e, és hogy a pozitív és negatív pólusok fordítva vannak-e csatlakoztatva.
 5. Ha harmadik féltől származó csatlakozókábelt használ, a kábel hossza nem haladhatja meg a 3 m-t. Ha hosszabb, mint 3 m, akkor cserélje ki 6,5 mm átmérőjűre és 4 mm² vezetékátmérőjűre. Ellenkező esetben a töltés nem fog működni.
 6. Ellenőrizze, hogy az autós töltővel tölthető-e a készülék. Ha működik, az azt jelenti, hogy a napelem csatlakozási vagy egyéb problémái vannak. Ha az autós töltő sem működik, kérjük, készítsen videót, és küldje el az info@ecoflow.hu címre hibaelhárítás céljából.
 1. Az akkumulátort fel kell tölteni.
 2. Ha a váltóáramú és az egyenáramú hálózati gombok ki vannak kapcsolva, 120 percig semmilyen be- vagy kimenet nélkül, a termék automatikusan kikapcsol.
 3. Ellenőrizze, hogy beállított-e készenléti időt az alkalmazásban, amely a Rendszer készenléti állapot menüpont alatt állítható be.
 1. Ellenőrizze, hogy nem az akkumulátor elégtelen töltöttsége okozza-e. Ha igen, töltse fel és kapcsolja be újra. Ha a töltés nem sikerül, kérjük, kövesse az előző kérdésben látott, a töltési hibákra vonatkozó utasításokat.
 2. Ha a fő bekapcsológomb rövid vagy hosszú (3 másodperces) megnyomása után sem reagál a készülék, kérjük, forduljon az info@ecoflow.hu címre.
 1. Ha a töltés hálózati csatlakozóról történik, ellenőrizze, hogy a hálózati kapcsoló be van-e kapcsolva. Ugyanez vonatkozik az egyenáramú konnektorokra is.
 2. Ha az AC vagy DC kapcsoló be van kapcsolva, és mégsem tud tölteni, kérjük, ellenőrizze, hogy az erőmű kimeneti teljesítménye megfelel-e az Ön készülékének teljesítményigényének.
 3. Ha az egyenáramú forrás és az autós töltő teljesítménye 1 wattnál kisebb, a töltési teljesítmény nem jelenik meg a kijelzőn.
 4. Ha a képernyőn túlterhelési riasztás jelenik meg, az azt jelenti, hogy a töltési teljesítmény túl magas. Kérjük, kapcsolja ki és hűtse le egy időre, vagy próbáljon meg egy alacsony fogyasztású eszközt használni, majd próbálja meg újra a töltést (például kapcsolja ki és hűtse le a tápegységet 30 percre, majd indítsa újra, ha még mindig túlterhelésre figyelmeztető jelzés jelenik meg, kérjük, készítsen képernyőképet vagy videót, és lépjen kapcsolatba az info@ecoflow.hu címen.
 5. A váltóáramú kapcsoló 12 óra után kikapcsol, ha az elektromos készülék teljesítménye 10 W-nál kisebb, mert a teljesítményérzékelés egyenértékű azzal, hogy nincs kimeneti teljesítmény. Ekkor a kapcsolót újra be kell kapcsolni.
 1. Győződjön meg róla, hogy az alkalmazásban az akkumulátor beállítása funkció 100%-ra van állítva. Ezt az alkalmazásban állíthatja be.
 2. Végezze el háromszor a SoC-kalibrálást az akkumulátor teljes lemerítésével és feltöltésével.

A hiba kijavításához próbálja meg 3-szor feltölteni és kisütni a készüléket. Ha ez továbbra is előfordul, kérjük, küldjön egy videót a probléma bemutatásáról, és lépjen kapcsolatba az info@ecoflow.hu címen.

Nem, ez azért van, mert az autótöltő és a napelemes töltőkábelek ugyanazt a bemenetet (XT60 csatlakozó) használják.

Igen, legfeljebb 2 azonos egység sorba kapcsolását javasoljuk. Továbbá, kérjük, vegye figyelembe:

 1. A slave egységnek teljesen fel kell töltődnie, mielőtt csatlakoztatná.
 2. Nem szabad tölteni a főegységet, amikor a slave csatlakoztatva van.

Eddig a DELTA Pro / Smart Home Panel / Solar Tracker rendelkezik bluetooth modullal, és bluetooth-on keresztül tud csatlakozni az alkalmazáshoz. A többi bluetooth nélküli modell IOT vagy közvetlen kapcsolaton keresztül tud csatlakozni az alkalmazáshoz.

Az erőművet háromféleképpen csatlakoztathatja az alkalmazáshoz: Közvetlen kapcsolat mód, IOT mód és Bluetooth (csak a DELTA Pro esetében).

Kérjük, nézze meg az alábbi linken az alkalmazás felhasználói kézikönyvét. A csatlakozási módokra vonatkozó utasításokat részletesen a 4-9. oldalon találja.

APP felhasználói kézikönyv:

(https://cdn.shopify.com/s/files/1/1996/9707/files/APP_user_manual_updated1103.pdf?v=1635933130)

Ezen kívül van egy videós oktatóvideónk is a témában itt:

A SoC kalibrálása

Töltse le a készüléket 0%-ra, majd töltse fel 100%-ra, amíg nincs bemenet.

Az akkumulátor túl gyorsan lemerül

 1. Ellenőrizze, hogy vannak-e külső nagy teljesítményű elektromos készülékek. Ha a csatlakoztatott elektromos készülék teljesítménye körülbelül megegyezik az akkumulátor kapacitásával, az akkumulátor körülbelül 1 óra alatt lemerül.
 2. Végezzen el egy teljes töltést és lemerítést egy SoC-kalibráláshoz.

Nem képes teljesen feltölteni 100%-ra

Végezzen el háromszoros az SoC kalibrálását három teljes töltés és lemerítés elvégzésével.

 1. Az akkumulátor élettartamának meghosszabbítása érdekében javasoljuk, hogy a terméket 20°C és 30°C közötti hőmérsékletű környezetben, víztől, hőtől és fémtárgyaktól távol használja és tárolja.
 2. Hosszú távú tárolás esetén a terméket 30%-ig töltse le, majd töltse fel 60%-ig. Folytassa ezt az eljárást 3 havonta. Azokra a készülékekre, amelyeket 6 hónapnál hosszabb ideig nem töltöttek fel és nem ürítettek ki, már nem vonatkozik a garancia.
 3. Biztonsági okokból ne tárolja ezt a terméket 45 °C feletti vagy -10 °C alatti környezetben hosszú ideig.

Igen, az erőmű támogatja a töltést és a merülést a járművek, hordozható napelemek stb. töltésekor. Azonban, amikor a gép akkumulátora alacsony vagy hamarosan lemerül, a legjobb, ha nem kimeneti, miközben csatlakozik az egyenáramú töltéshez (napenergia / járműtöltés); ebben az időben, ha a bemeneti teljesítmény kisebb vagy egyenlő a kimeneti teljesítménynél, a készülék továbbra is fogyasztani fogja az energiát, ami energiaveszteséget eredményezhet, és végül károsíthatja az akkumulátort.

A hiba kijavításához próbálja meg 3-szor feltölteni és kisütni a készüléket. Ha ez továbbra is előfordul, kérjük, küldjön egy videót, amely bemutatja a problémát, és lépjen kapcsolatba az info@ecoflow.hu címen.

Ha az autóban nincs áram, akkor egy erre a célra szolgáló indítókábel segítségével töltheti fel az autó akkumulátorát. A töltési idő körülbelül 15-20 perc. Az ügyfeleknek saját, nem az EcoFlow által forgalmazott átkötőkábelt kell használniuk. (Az EcoFlow nem ajánlja)

(Megjegyzés: Töltés közben ne indítsa be az autót, különben az akkumulátor meghibásodását okozza)

A fali töltésen, autós töltésen és napelemes töltésen kívül más berendezések, például generátorok vagy inverterek is használhatók, ha azok 220-240V (50Hz/60Hz) szinuszos váltakozó áramot adnak ki. A RIVER Max töltésekor az X-Stream-nek gyors töltés esetén 600 W-nál nagyobb, lassú töltés esetén 140 W-nál kisebb AC bemeneti teljesítményre van szüksége.

 1. Akár 2 darab 110W-os EcoFlow napelemes panelt is lehet párhuzamosan csatlakoztatni. A soros csatlakoztatás nem támogatott. Párhuzamos csatlakoztatáshoz külön kell megvásárolnia a Solar Parallel csatlakozókábelt.
 2. Harmadik féltől származó, 110W-nál kisebb azonos teljesítményű, 10-25V bemeneti feszültségű és DC 10A maximális áramú napelemek párhuzamosan csatlakoztathatók. A specifikációknak megfelelően, ezek támogathatják a párhuzamos és a soros csatlakozást is. Nem javasoljuk azonban, hogy különböző teljesítményű napelemeket egyszerre csatlakoztasson.

Azt jelenti, hogy vészhelyzeti tápegységként (EPS) is működhet. Amikor a készülékét a falhoz csatlakoztatja, minden, ami csatlakoztatva van hozzá, a hálózatból kap áramot, nem pedig az akkumulátorából. Ha a hálózatról érkező áramellátás leáll, a készülék 30 milliszekundumon belül automatikusan átvált az akkumulátoros üzemmódra. Ez azt jelenti, hogy bármi, ami csatlakoztatva van, 30 milliszekundumig nem kap áramot. Az asztali számítógépek és az adatkiszolgálók ebben a 30 ms-os ablakban kikapcsolnak. A túlterhelés elkerülése érdekében ajánlott, hogy csak egy eszköz legyen csatlakoztatva.

Az akkumulátortípusok a következők: Hengeres 18650, NCM elemek, 10 párhuzamos 8 soros, összesen 80 elem.

Ne maradj le

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy további tippeket kaphass a fenntartható életmódról és időben értesülj exkluzív ajánlatainkról!